19.7 C
Cluj-Napoca
joi, mai 23, 2024
Google search engine
AcasăAFACERI LA ÎNCEPUTClujeanca Viorina Anuţă aşteaptă 15.000 de euro din vânzarea jucăriilor croşetate Kinderina

Clujeanca Viorina Anuţă aşteaptă 15.000 de euro din vânzarea jucăriilor croşetate Kinderina

Clujeanca Viorina Anuţă a adus pe piaţă în 2017 brandul Kinderina, sub care pro­duce în Cluj-Na­poca ju­cării perso­na­li­zate din pluş. Pentru 2019, antreprenoarea estimează vânzări de 15.000 de euro, care să-i acopere investiţiile în business de până acum, scrie Ziarul Financiar.


Viorina Anuţă – fondatoarea Kinderina

”Totul a început iniţial de la un hobby şi de la dragostea pe care o am pentru copii. Ulterior am realizat că orice ţine de produse pentru copii poate fi o piaţă bună atâta timp cât pro­du­sul este unul de in­te­res. De asemenea, ştiam că ju­căriile de pluş se găsesc în ori­ce magazin cu specific pentru co­pii, însă cele personalizate sunt mai căutate”, a spus Viorina Anuţă, citată de ZF.

Stocul de materiale şi bugetul pen­tru promovare, dar şi timpul pen­tru realizarea unei jucării înseamnă o in­vestiţie de 8.500 de euro pe şase luni. Pentru a porni afacerea, antreprenoarea a ales furnizorii pentru materialele din care face jucăriile, a început să înveţe cum să creeze jucăriile, de la concept până la produsul final şi a mizat pe un site atractiv pentru clienţi.

”Toate jucăriile sunt pro­duse în Cluj-Napoca. Abso­lut tot ce se vede pe site-ul kinderina.ro este realizat manual. Acesta este de fapt sistemul cu care îmi doresc să fie asociat brandul Kinderina pe viitor, iar din acest punct de vedere realizez că voi avea provocări în dezvolta­rea activităţii”, a mai spus antreprenoarea.

Viorina Anuţă reuşeşte să facă o jucărie într-o perioadă de la două-trei ore până la două zile. Cele mai multe provocări vin în cazul produselor personalizate pentru care trebuie gândit inclusiv conceptul jucăriei.

În prezent, pentru jucările Kinderina fondatoarea businessului se ocupă inclusiv de procesul de creaţie, însă în momentul în care afacerea o să crească antreprenoarea se gândeşte să mai anga­jeze câteva persoane, mai ales că numărul de comenzi este în creştere.

”Reuşesc să realizez între 30 şi 40 de produse pe lună în acest moment şi dat fiind numărul de comenzi în creştere, numărul produselor realizate este şi el în creştere”, a mai spus antreprenoarea. Preţul pentru o jucărie croşetată porneşte de la 35 de lei şi poate ajunge la 130 de lei, potrivit site-ului kinderina.ro.

Pentru că nu are o capacitate de pro­duc­ţie mare, Kinderina se vinde doar în me­diul online şi nu ajunge în magazinele spe­cializate de jucării sau în super­mar­keturi. Brandul Kinderina este operat de compania Atelier Bijouterina, înfiinţată în 2017, controlată de Viorina Anuţă.

Sursa Foto: Facebook Kinderina

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments