web analytics
Sunteți aici

Producătorul de pavele şi bor­duri Elis Pavaje din Alba se apropie de afaceri de 200 mil. lei

Producătorul de pavele şi bor­duri Elis Pavaje din judeţul Alba, con­trolat de familia Goţa, esti­mea­ză o creş­tere de 10% a cifrei de afaceri în acest an, apropi­in­du-se de 200 mil. lei, pe fondul inau­gu­rării unei noi fa­brici, a celui mai ma­re show­room de pa­vele şi lan­sarea unor noi proiecte.

Înfiinţată în 1991 în Pe­treşti, ju­deţul Alba, com­pania Elis a ajuns la o echi­­pă de peste 385 de an­ga­jaţi la fina­lul anului trecut. Compania estimează creşterea pon­derii lucrărilor rezidenţiale şi a pro­du­selor premium cu 30% în acest an.

”În contextul unui focus pe dezvol­tarea produselor premium şi a lucră­rilor rezidenţiale, intenţionăm să oferim valoare adăugată clienţilor noştri mai ales prin intermediul stilu­ri­lor noastre integrate şi al calităţii pro­duselor pe care le oferim. Mulţumită consolidării po­ziţiei noastre în piaţă, anul trecut am reuşit o creştere de 11% a cifrei de afaceri. Creşterea pe care o preconizăm pentru 2019 vine pe fondul investiţiilor pe care le facem în fabrici, showro­omuri şi utilaje şi nu în ultimul rând pe dezvoltarea şi poziţio­na­rea brandului Elis ca o companie care oferă servicii com­ple­te, de încre­dere şi cali­tate”, a de­clarat Emil Goţa, di­rector general al Elis Pavaje.

În aprilie, Elis a inau­gurat un nou show­room, la fabrica din Secuienii Noi, jude­ţul Neamţ. Cu peste 5.000 mp amenajaţi, acest al treilea showroom este cel mai mare din România, fiind ultima etapă a unei investiţii de 10 milioane de euro în punctul de lucru de la Secuienii Noi.

Compania va inaugura în semestrul doi cea de-a patra fabrică, în Vinţu de Jos, jud. Alba, preluată de la compania austriacă Fruhwald. De asemenea, compania a mai cumpărat, în a doua parte a anului 2018, şi o unitate de producţie de la Prefabricate Vest Bucureşti.

Fabricile vor avea capacitate la momentul respectiv pentru un volum total de 20.000mp pavele/ zi. Elis Pavaje a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 179 mil. lei, în creştere cu 11% faţă de 2017.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW