web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Transportatorul de marfă Vectra International din Braşov a bifat afaceri de 100 de milioane de lei în 2018

Transportatorul de marfă Vectra International din Braşov a bifat afaceri de 100 de milioane de lei în 2018

Compania de transport marfă Vectra International din Braşov, care operează curse pe rute internaţionale pentru clienţi din domeniul auto, a finalizat anul trecut cu afaceri de 102 milioane de lei, în creştere cu 2% faţă de anul anterior, şi a ajuns la 333 de angajaţi, arată datele publice de la Ministerul de Finanţe.

Compania operează curse către Franţa, Spania, Anglia, Suedia, Finlanda şi alte ţări. Printre clienţii companiei se numără producătorul de compo­nen­te auto Autoliv, pro­ducăto­rul german de compo­nen­te auto Draxlmaier, pro­du­cătorul de componente auto Preh, dar şi Michelin sau  Craiss,  potrivit datelor de pe site-ul companiei.

Bazele companiei au fost puse în 1994, când operatorul făcea cu doar câteva camioane transport de marfă pe rute internaţionale, având sediul la Zărneşti. Parcul auto a ajuns la peste 130 de camioane şi 130 de semiremorci, potrivit ultimelor date.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW