web analytics
Sunteți aici

Compania braşoveană de închirieri de autorulote Haff se extinde în Cluj şi Timişoara. Preţul de închiriere al unei autorulote variază între 70 şi 220 de euro/zi

Companie Haff, care închiriază autorulote, înfiinţată în 2015 de Florin şi Andra Hriţuliac, se extinde cu două noi filiale în Cluj-Napoca şi Timişoara în iunie 2019, scrie Ziarul Financiar. Planurile fon­datorilor vizează şi pieţele externe, primele ţări fiind Grecia şi Croaţia.

”Am demarat deja selecţia a două locaţii noi în Cluj-Napoca şi Timişoara, datorită cererilor primite din partea clienţilor din aceste regiuni. Cele două filiale vor fi active începând cu data de 10 iunie. Avem un cost mediu, iniţial, de aproximativ 70.000 de euro pentru deschiderea fiecărei filiale, urmate de un cost minim lunar de 12.000 de euro per filială. În primul an, investiţia se ridică la aproximativ 230.000 de euro per filială, urmând să se stabilizeze la un nivel anual de 150.000 de euro”, a spus Florin Hriţuliac, citat de ZF.

Antreprenorul a precizat că filiala de la Cluj va gestiona solicitările clienţilor din Ardeal, cu o echipă iniţială de doi angajaţi şi 30 de autorulote, iar filiala din Timişoara va gestiona solicitările clienţilor din partea de vest a ţării, cu 20 de autorulote, însă va deservi şi restul clienţilor care doresc să închirieze autorulotele Haff cât mai aproape de punctele de ieşire din ţară.

În ceea ce priveşte extinderea la nivel internaţional, cofondatorul a spus că prin contractul de parteneriat strategic cu liderul european în producţia de autorulote, grupul german Burstner ale cărui autorulote se regăsesc în flota Haff de închiriere, com­pa­nia şi-a asumat extinderea la nivel regional în oraşe cu o populaţie de peste 400.000 de locuitori şi aeroport internaţional.

Haff a luat naştere în urmă cu aproximativ patru ani, după ce antreprenorii din Braşov, Florin şi Andra Hriţuliac, şi-au achiziţionat o autorulotă pentru uz personal. În prezent, compania Haff gestionează două filiale, una în Braşov şi una în Bucureşti, având o echipă de 11 persoane, la care se adaugă firmele colaboratoare active în domenii precum IT, contabilitate, curăţenie, mentenanţă şi construcţii. De asemenea, în acest moment Haff are o flotă de 80 de autorulote şi încă 40 de autorulote ieşite din producţie la partenerii externi Burstner din Germania şi Laika din Italia.

Compania Haf a încheiat anul 2018 cu afaceri de 3,7 milioane de euro, iar pentru anul în curs reprezentanţii au bugetat o cifră de afaceri de 12 milioane de euro. În funcţie de sezon, de tipul autorulotei, de numărul de pasageri sau gama din care face parte preţul de închiriere al unei autorulote variază între 70 şi 220 de euro/zi, potrivit informaţiilor din oferta de închiriere a Haff pentru anul 2018-2019.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW