web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Spitalul privat Sf. Constantin din Braşov a investit 18 milioane de euro în dublarea capacităţii

Spitalul privat Sf. Constantin din Braşov a investit 18 milioane de euro în dublarea capacităţii

Spitalul privat Sf. Constantin din Braşov, controlat de Mihai Miron, antreprenorul care deţine Ropharma, a finalizat investiţia de 18 milioane de euro în dublarea capacităţii, prin extinderea într-o nouă clădire, potrivit Ziarului Financiar.

”Am finalizat investiţia, aşteptăm avizul de la Ministerul Sănătăţii pentru a demara activitatea în noua clădire. Avem şase săli de operaţie, un centru imagistic, centre de transplant, secţie de terapie intensivă”, a spus Camelia Şamotă, directorul general al companiei ce administrează spitalul, citată de ZF.

Spitalul Sf. Constantin a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de circa 54 de milioane de lei, faţă de 46,5 milioane de lei anul anterior, potrivit directorului general şi datelor publice.

”Am avut anul trecut 11.700 de pacienţi pe spital şi 54.000 de pacienţi pe ambulatoriu. Cerere există pentru toate specialităţile şi pentru intervenţii complexe, pe chirurgie abdominală toracică, endovasculară minim invazivă, cazuri pe onco-chirurgie, vin pacienţi din toată ţara”, a mai spus
Camelia Şamotă.

Mai mult, programul de chirurgie robotică este în continuă dezvoltare. Anul trecut, secţia de chirurgie toracică a realizat prima rezecţie laser pulmonară videoasistată din sistemul me­di­cal privat. Tot în cadrul spita­lu­lui s-au efectuat trei trans­plan­turi cu prelevare ro­bo­tică în 48 de ore.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW