18.7 C
Cluj-Napoca
luni, mai 20, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALCompania clujeană de IT Net Brinel a ajuns la afaceri de peste...

Compania clujeană de IT Net Brinel a ajuns la afaceri de peste 43 mil. euro

Compania clujeană Net Brinel, unul dintre cei mai importanţi integratori de sisteme IT din România, în al cărui acţionariat a intrat grupul francez SNEF, a înregistrat anul trecut pentru prima oară o cifră de afaceri peste pragul de 200 de milioane de lei (aproximativ 43 milioane de euro).

”Creşterea cu 25% a afacerilor faţă de 2017 confirmă adaptarea continuă a soluţiilor şi aplicaţiilor oferite de Net Brinel la procesul de transformare digitală a afacerilor şi corespunde ritmului alert de evoluţie înregistrat de companie în ultimii ani. Business-ul a fost propulsat de diversificarea serviciilor şi soluţiilor oferite, dar şi de creşterea complexităţii şi amplorii proiectelor abordate. În 2018 integratorul IT a contabilizat peste 10 proiecte mai mari de 1 milion de euro. Integratorul IT a consemnat o creştere extrem de rapidă pe partea de servicii IT în centrul propriu de date sau în servicii publice de cloud şi mai ales pe partea de servicii de consultanţă pentru aplicaţiile de  business”, conform unui comunicat de presă al companie.

”La final de 2018 în acţionariatul Brinel a intrat grupul francez SNEF, care ne este complementar, ne dă o deschidere internaţională şi care ne va ajută să ne dezvoltăm şi mai mult pe partea de CyberSecuritate şi de Industry 4.0. Vom rămâne o companie IT autonomă, cu focus pe piaţa românească, fideli clienţilor noştri. Ne vom păstra în continuare partenerii”, explică Marcel Borodi, CEO al Brinel.

Cei mai mulţi clienţi noi ai compniei au provenit din domeniile: Financiar-Bancar, Servicii Profesionale şi Productie-Distributie, iar cele mai multe cereri din partea companiilor au vizat eficientizarea infrastructurii existente, soluţii de tip cloud, aplicaţii de business, scopul urmărit în urma proceselor de digitalizare fiind, în majoritatea cazurilor, creşterea eficienţei muncii angajaţilor.

Investitiile publice au avut un reviriment în lansarea de proiecte, dar n-au adus încă volumele preconizate şi au contribuit cu mai puţin de 25% la rezultatul final. Din fericire, mediul privat a avut pe investiţii în IT o creştere robustă, contribuind cu peste 75%, conform companiei.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments