web analytics
Sunteți aici

Producătorul de utilaje agricole şi forestiere IRUM Reghin angajează 90 de oameni

Producătorul de utilaje agricole şi forestiere IRUM, controlat de familia Oltean din Reghin, a ajuns în prezent la 593 de angajaţi şi estimează pentru acest an o creştere de aproximativ 15% a personalului, la peste 680 de oameni, potrivit Ziarul Financiar.

IRUM produce în fabrica din Reghin tractoare şi utilaje TAF (tractoare articulate forestiere), utilaje agricole, încărcătoare, transportoare, echipamente pentru întreţinerea drumurilor forestiere, însă fabrică şi piesele aferente acestora.

”Având în vedere dezvoltarea continuă a companiei, dar şi extinderea gamei de produse şi servicii oferite, estimăm o creştere de aproximativ 15% pentru angajările din acest an. Joburile disponibile în momentul de faţă sunt de inginer calitate, inginer produs, inginer tehnolog, reprezentant vânzări piese auto/utilaje – pentru Reghin şi Reşiţa – network administrator, specialist achiziţii, tehnician mechanic – pentru Reşiţa şi Şindriliţa – gestionar şi facturist, personal calificat – sudori, mecanici, turnători”, au spus oficialii companiei.

În urma investiţiilor făcute în anii trecuţi, IRUM şi-a mărit capacităţile de producţie şi a reuşit să aducă îmbunătăţiri utilajelor fabricate, a adăugat noi produse în portofoliu, au fost deschise noi puncte de lucru, iar echipele de vânzări şi service s-au dezvoltat foarte mult. IRUM şi-a bugetat pentru acest an investiţii de peste 6 mil. euro, axate în principal pe înlo­cuirea treptată a maşinilor-unelte convenţio­nale cu maşini unelte cu commandă numerică, reutilarea laboratoarelor de încercări, dez­voltarea unor produse noi, construcţia de spaţii de producţie şi optimizarea proceselor.

Anul trecut, IRUM a finalizat execuţia şi omologarea de tip a noului tractor agricol românesc, denumit ”TAGRO”, un proiect ce aparţine în totalitate companiei din Reghin. Dezvoltarea prototipurilor s-a făcut utilizând cele mai moderne metode de lucru existente în realizarea acestor tipuri de produse, investiţia totală ridicându-se la peste 4 mil. euro, potrivit companiei. Primele tractoare ”TAGRO” vor ieşi pe poarta fabricii din Reghin în luna iunie 2019, iar în primul an vor fi fabricate şi vândute 200 de unităţi, în 2020 se va ajunge la 300 de tractoare, iar până la finele lui 2021 compania vrea să depăşească pragul de 500 de utilaje agricole de acest tip produse şi comercializate.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW