web analytics
Sunteți aici

Clujenii de la East Grain au ajuns la afaceri de 317 mil. lei din comerţul cu cereale

Traderul de cereale East Grain, controlat de mai mulţi antreprenori din România şi Ungaria, a terminat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 317 milioane de lei (68 mil. euro), în creştere cu 9% faţă de anul precedent, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Evoluţia businessului companiei vine în condiţiile în care traderul a vândut anul trecut 293.000 de tone de cereale, în creştere cu 10% faţă de anul 2017, arată datele de pe site-ul companiei.

Faţă de 2015, cantitatea de cereale şi seminţe comercializată de companie s-a majorat de aproape trei ori. Compania are în portofoliu atât cereale şi seminţe oleaginoase (floarea-soarelui, rapiţă, soia), cât şi produse destinate fabricării nutreţurilor combinate (şroturi de soia, floarea-soarelui şi rapiţă, DDGS, tărâţe de grâu, făină furajeră etc.). Începând cu anul 2015 s-a început activtatea de trading cu îngrăşăminte, conform site-ului companiei.

Anul trecut, compania şi-a schimbat sediul din Satu Mare în Cluj-Napoca. În 2018, profitul companiei a fost de circa 425.000 de lei, de nouă ori mai mic decât rezultatul din 2017, arată datele de la Ministerul de Finanţe. Rezultatul a fost realizat cu ajutorul a 17 salariaţi.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW