web analytics
Sunteți aici

Antreprenorul Claudiu Aron a ajuns la afaceri de 50 mil. lei cu complexul hotelier Alpin din Poiana Braşov

Compania Alpin 2003, ce administrează complexul hotelier Alpin Resort Hotel (controlat de omul de afaceri Claudiu Aron), cel mai mare din staţiunea Poiana Braşov, a finalizat anul trecut cu afaceri de 50 de milioane de lei, în creştere cu 11% faţă de anul anterior, arată cele mai recente date de pe mfinante.ro.

Compania şi-a majorat şi profitul net la 5,5 mil. lei anul trecut, faţă de 1,5 mil. lei cu un an în urmă. În total, firma avea 284 de angajaţi anul trecut, arată aceeaşi sursă. Complexul hotelier include hotelul Alpin cu 150 de camere, un apart-hotel cu 114 apartamente, Casa Alpin cu 25 de camere şi 7 apartamente, toate clasate la patru stele. De asemenea, compania mai are şi două restaurante, conform datelor de pe site-ul Alpin.

Claudiu Aron este unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România. Antreprenorul a intrat în afaceri în 1994-1995, atunci când a câştigat o licitaţie pentru proiectarea şi execuţia sediului Bursei de Valori în interiorul Băncii Naţionale. Aron a mai dezvoltat de atunci şi alte sedii de bănci, dar şi hoteluri pentru alţi investitori. Ulterior a început să construiască hoteluri şi pentru el şi a pus bazele companiei Alpin Resort în 2003, compania ajungând la o cifră de afaceri comparabilă cu cea a marilor hoteluri din Capitală.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW