18.7 C
Cluj-Napoca
luni, mai 20, 2024
Google search engine
AcasăAFACERI LA ÎNCEPUTAntreprenoarea Adela Dolha a înfiinţat cu banii obţinuţi prin Start-Up Nation un...

Antreprenoarea Adela Dolha a înfiinţat cu banii obţinuţi prin Start-Up Nation un laborator de produse fără gluten şi fără zahăr la Cluj.”Dorim prin produsele noastre să sprijinim oamenii care au anumite boli sau care doresc să ducă un stil de viaţă sănătos”

Antreprenoarea Adela Dolha a demarat în luna sep­tembrie 2018 la Cluj activitatea companiei NatrianaFood, prin care realizează produse fără gluten şi fără zahăr, după ce a accesat fondurile programului guvernamental Start-Up Nation, în prima ediţie, din 2017, de 200.000 de lei, scrie Ziarul Financiar.

”Am accesat fonduri Start-Up Nation în 2017, dar am început activitatea propriu-zisă în septembrie 2018. Ideea Natriana a venit din dorinţa de a ajuta oamenii să aibă o alimentaţie sănătoasă, cu produse realizate ca la mama acasă, pe loc, fără adaosuri, fără aditivi şi fără aluaturi îngheţate. Produsele noastre sunt sărace în carbohidraţi, fără gluten, fără zahăr, bogate în fibre”, a spus Adela Dolha, fondatoarea brandului Ceva bun by Natriana, citată de ZF.

Adela spune că a avut un start mai anevoios, deoarece consumatorii erau reticenţi, dar în prezent clienţii sunt tot mai interesaţi de produse, iar numărul lor creşte constant. Acum, compania are o gamă de 49 de produse, o parte realizându-se doar la comandă. Produsele de patiserie sunt atât sărate, cum ar fi covrigi cu sare şi seminţe sau pâine, cât şi dulci, precum cornuri sau ştrudele. Ingre­dientele folosite sunt constituite din făinuri care sunt fără gluten: făină de bambus, de psyllium, de nucă de cocos, de mei sau de hrişcă.

Produsele se adresează persoanelor care îşi doresc un stil de viaţă sănătos, persoanelor care au diverse probleme de sănătate şi urmează un regim sau consumatorilor care urmează o dietă vegană, vegetariană, ketogenică sau paleo.

”Cererea cea mai mare este pentru pâine şi covrigi cu seminţe. Mai apoi, foarte căutate sunt şi prăjiturile. În magazinul nostru se găsesc nouă sortimente de prăjituri. Patru dintre ele sunt vegane, prăjitură cu griş de ovăz, tiramisu, prăjitură cu mac şi prăjitură cu zmeură , iar celelalte sunt prăjituri vegetariene, printre care amandină, cremă de zahăr ars sau cremeş”, a mai spus antreprenoarea.

Adela Dolha adaugă că într-o lună circa 1.000 de clienţi calcă pragul magazinului său, situat pe Calea Moţilor din oraşul Cluj-Napoca. Ea susţine că se gândeşte să mai deschidă spaţii de comercializare a produselor în acelaşi oraş. De asemenea, compania colaborează şi cu firme care oferă servicii de livrări pe aria oraşului Cluj-Napoca, iar următoarea ţintă este să se extindă şi în alte oraşe ale ţării.

”Pentru anul 2019 planurile noastre sunt de a creşte şi a extinde afacerea la nivel local şi mai departe la nivel naţional. În acelaşi timp ne dorim să sprijinim oamenii care au anumite boli sau care doresc să ducă un stil de viaţă sănătos, prin produsele noastre”, mai spune fondatoarea NitrianaFood SRL.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments