21.8 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, aprilie 13, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALPlatforma 7card a ajuns la 15.000 de abonaţi la Cluj: Clujeanul activ...

Platforma 7card a ajuns la 15.000 de abonaţi la Cluj: Clujeanul activ are în medie 30 de ani şi face sport după job

Platforma 7card, care oferă acces la o reţea de 685 de săli de sport din 56 de oraşe din ţară, fondată de antreprenorii Andrei Crețu, Iulian Cîrciumaru și Cătălin Ivașcu a ajuns la 15.000 de abonaţi la Cluj.

Peste 15.000 de angajaţi din Cluj, abonaţi ai reţelei 7card, au făcut anul trecut 600.000 de ore de mişcare, consumând 300 de milioane de calorii, arată un studiu care analizează activitatea abonaţilor celei mai mari reţele de centre sportive din România, realizat în perioada ianuarie-decembrie 2018. Cea mai activă zi din an a fost 19 martie, cea mai activă zi a săptămânii luni, iar orele preferate pentru a face mişcare, 17:00-18:00.

Clujeanul activ are în medie 30 de ani şi face sport după job. Un procent de 42% sunt femei, în timp ce 58% sunt bărbaţi. Cluj-Napoca este oraşul cu cea mai mare ofertă de relaxare şi sport din ţară raportată la populaţie – 27 locaţii/100.000 locuitori. Cel mai tânăr abonat din Cluj are 4 ani, iar cel mai in varsta 65. Companiile care oferă abonamente sportive sunt din zona IT (Software & Services), însă topul industriilor cu cei mai mulţi abonaţi este completat de firme din domenii precum automotive & components, bănci, outsourcing sau sectorul public.

”În prezent, 7card colaborează cu aproxi­mativ 1.600 de companii active pe piaţa locală şi oferă acces la 685 de săli de sport din 56 de oraşe din ţară”, a declarat Andrei Creţu, unul dintre fondatorii ser­viciului 7card, la o con­ferinţă de presă or­ga­­nizată la Cluj-Na­poca.

Abonamentele 7card nu se încheie pe persoană fizică, ele fiind destinate companiilor. Astfel, chiar dacă angajatul îşi plăteşte singur costul integral, compania trebuie să fie parteneră 7card. Compania Benefit Seven, care deţine brandul 7card, a încheiat anul 2018 cu afaceri de 7 milioane de euro, iar pentru anul în curs estimează o cifră de afaceri de 10 milioane de euro, ceea ce reprezintă o creştere de aproximativ 50% a businessului. Compania este furnizor de abonamente de activităţi recreative, sport şi wellness pentru angajaţii din România şi a ajuns în prezent la 40 de angajaţi.

Platforma 7card va fi preluată integral anul acesta de compania franceză Sodexo, jucător de pe piaţa locală a bonurilor de masă.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments