web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Poftă de investiţii: După ce au pus ochii pe clădirea The Office din Cluj, fraţii Pavăl se uită spre birourile ISHO construite de Ovidiu Şandor în Timişoara

Poftă de investiţii: După ce au pus ochii pe clădirea The Office din Cluj, fraţii Pavăl se uită spre birourile ISHO construite de Ovidiu Şandor în Timişoara

Fraţii Pavăl, fondatorii Dedeman, negociază preluarea birourilor The Office din Cluj, într-o tranzacţie estimată la 130 mil. euro, dar şi a birourilor ISHO din Timişoara, evaluate la cel puţin 100 mil. euro, scrie Ziarul Financiar.

Aceasta ar fi cea de-a doua tranzacţie dintre Dedeman şi Ovidiu Şandor, în cazul în care fraţii Pavăl vor cumpăra şi birourile The Office din Cluj pentru care deja sunt în discuţii avansate. Dacă ar achiziţiona şi birourile ISHO, pe lângă The Office din Cluj, Dedeman ar punc­ta cele mai mari tranzacţii încheiate până acum în fiecare oraş. Anul trecut, prin achi­ziţia celor trei clădiri ale proiectului The Bridge din Bucureşti, de la Forte Part­ners, fraţii Pavăl au înche­iat cea mai mare tranzacţie cu bi­ro­uri realizată până acum pe pia­ţa locală.

Mai mult, aceas­ta ar fi cea de-a tre­ia tran­zacţie în care ar pu­tea fi im­plicaţi fraţii Pavăl unde de par­tea cea­laltă se află un dez­voltator local – prima a fost Forte Part­ners, iar la The Office (unde 50% este deţinut de fondul NEPI Rock­cas­tle şi 50% de Ovidiu Şandor) şi ISHO este Ovidiu Şandor.

Printre chiriaşii bi­ro­u­ri­lor ISHO se nu­mără Bosch Service So­lu­tions, ca­re a închiriat patru etaje cu o supra­fa­ţă totală de 6.600 de metri pătraţi de bi­rouri, Survey Sampling In­ter­national şi KPMG. În total, proiectul de birouri ISHO Offices este împărţit în trei faze, prima fiind finalizată în primul trimestru din 2018, cu un total de 16.000 mp, a doua urmând a fi gata în perioada următoare cu alţi 17.000 mp şi a treia în T1/2020 cu alţi 17.000 mp de spaţiu închiriabil de birouri.

În total se va ajunge la 50.000 mp de birouri, iar spaţiul per etaj va ajunge la 7.000 mp odată ce vor fi construite toate cele trei etape, spaţiu pentru mai bine de 700 de angajaţi. La fel ca în cazul The Bridge, unde cea de-a treia clădire era încă la începutul construcţiei, şi la ISHO fraţii Pavăl vor cumpăra proiectul încă nefinalizat integral.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW