19.7 C
Cluj-Napoca
vineri, mai 24, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALClujenii de la AROBS au ieşit din nou la cumpărături şi au...

Clujenii de la AROBS au ieşit din nou la cumpărături şi au achiziţionat o companie specializată în managementul resurselor umane

AROBS Transilvania Software din Cluj-Napoca, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de soluţii de IT, a cumpărat UCMS Group România, companie specializată în soluţii de management a resurselor umane, aflată în portofoliul furnizorului de servicii de outsourcing TMF Group.

Achiziţia face parte din strategia de creştere a AROBS, adăugând astfel portofoliului de produse proprii, două soluţii în domeniul HR – True HR şi dpPayroll.

”Suntem  încântaţi să preluăm două produse recunoscute, specializate pe HR, vom adăuga acestor produse expertiza noastră şi vom oferi servicii şi produse mai performante clienţilor noştri. Astfel, vom continua să ne consolidăm poziţia pe piaţă şi liniile de business pe piaţa internaţională şi din România”, a spus Voicu Oprean, Founder & CEO AROBS.

La rândul său, Daniel Proychev, Managing Director, Europa de Sud-Est, la TMF Group îşi exprimă convingerea că AROBS Transilvania Soft­ware este suficient de bine pozitionata pe piaţă pentru a continua să dezvolte si să perfecţioneze linia de produse UCMS România.

Tranzacţia este supusă obţinerii acordului autorităţii de concurenţă din România. În cadrul procesului de achiziţie, RTPR Allen & Overy a asistat juridic compania AROBS Transilvania Software, iar DLA Piper Romania compania TMF Group.

AROBS Transilvania Software a implementat, începând cu 2013, strategia de creştere prin achiziţii, întărind şi diversificând oferta pentru industriile în care operează, incluzând aici şi software pentru industriile automotive, travel, life sciences, IoT, cât şi aplicaţii şi produse pentru companii. Doar anul trecut, compania a cumpărat firmele Skyshield din Ungaria, CoSo (Olanda) şi SAS (România).

Portofoliul AROBS, com­panie înfiinţată în urmă cu peste 20 de ani, cuprinde produse proprii pentru pieţele interne şi interna­ţionale, cum ar fi Optimall SFA, TrackGPS, Optimall WMS sau Optimall Logistic, precum şi soluţii furnizate în regim de outsourcing pentru industrii diverse precum auto, turism şi ospitalitate, life sciences şi enterprise applications.

În prezent, pe lângă cele şapte filiale din România (Cluj-Na­poca, Târgu- Mu­reş, Baia Mare, Arad, Suceava, Iaşi şi Bucureşti), AROBS mai are sedii şi în Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia, Olanda şi Belgia, numărul total de angajaţi ajungând la 800 de persoane.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments