30.7 C
Cluj-Napoca
miercuri, iulie 17, 2024
Google search engine
AcasăLOCURI DE MUNCĂFrancezii de la Michelin angajează 400 de specialişti şi operatori pentru fabricile...

Francezii de la Michelin angajează 400 de specialişti şi operatori pentru fabricile locale

Compania Michelin România, parte a grupului francez Michelin, unul dintre cei mai mari producători de anvelope la nivel mondial, va angaja anul acesta 400 de specialişti şi operatori, atât în București, cât și în cele trei fabrici pe care compania le deține în Florești (Prahova) și Zalău (Salaj).

Compania participă în această perioadă la nouă dintre cele mai importante târguri de joburi, care se desfășoară în București, Cluj-Napoca, Ploiești sau Chișinău, cu workshop-uri dedicate, speakeri din top management-ul Michelin România și stand interactiv la care specialiștii Michelin vor fi prezenți pentru a oferi informații și a răspunde la întrebări.

Următorul târg la care compania va fi prezentă este Angajatori de Top 2019 care se va desfășura weekendul acesta, între 5-6 aprilie 2019, la București, unde vor fi promovate atȃt pozițiile disponibile din centrul de servicii, ȋn domeniile Finanțe, Logistică, Achiziții sau Resurse Umane, cȃt şi cele din departamentele tehnice: Inginer proces, Manager producție, Inginer Automatist sau Inginer  Calitate. Cu această ocazie, vor fi lansate 60 de poziții de Internship.

”Participarea în cadrul acestor târguri este o ocazie extraordinară pentru a cunoaşte candidați talentaţi, iar pentru cei care ȋşi doresc o carieră dinamică într-o companie stabilă și inovativă este o bună ocazie să ia un prim contact cu lumea Michelin și cu posibilitățile concrete de angajare. Avȃnd ȋn vedere diversitatea posturilor pe care le avem ȋn companie, recrutăm atȃt poziţii entry-level,  cȃt şi  candidaţi experimentaţi, ȋn industrie, servicii sau comerţ. In cursul acestui an, vom mai angaja, treptat, alte 400 de persoane, iar volumul total de recrutare în următorii 5 ani depășește 1.500 de angajați (…), a spus Gabriela Alexandru, Regional HR Director Central Europe Michelin.

Cu o activitate în România de aproape 18 ani, Michelin a investit peste 400 de milioane de euro din 2001 până în prezent. În ultimii cinci ani, Michelin România și-a dublat efectivele depășind anul acesta pragul de 4.000 de angajați care activează în 20 de domenii și acoperă o diversitate de peste 300 tipuri de posturi. Activitatea de producție din România se desfășoară în trei fabrici, una în Florești, Prahova, și două în Zalău,Sălaj.

Începând cu 2014, în București s-au pus bazele unui centru de servicii pentru Michelin în Europa, responsabil pentru gestionarea operațiunilor de achiziții, contabilitate, control de gestiune, administrarea proceselor de vânzare, logistică și resurse umane. În plus, începând din 2018, București este sediul regiunii Europa Centrală, de unde compania coordonează activitatea comercială, industrială și serviciile suport pentru 20 de țări din Europa Centrală, România devenind astfel o țară strategică pentru Grupul Michelin

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments