20.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, iulie 13, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALRetailerul de echipamente de bucătărie Kitchen Shop pregătește deschiderea celui de-al doilea...

Retailerul de echipamente de bucătărie Kitchen Shop pregătește deschiderea celui de-al doilea magazin din Cluj-Napoca

Retailerul de echipamente de bucătărie Kitchen Shop, un concept românesc lansat pe piaţă acum zece ani de antreprenorul Laurenţiu Ilie, pregătește deschiderea celui de-al doilea magazin din Cluj-Napoca. Compania a ajuns la o reţea de 18 magazine şi la afaceri de circa 10 milioane de euro.

”Acum 10 ani am fondat business-ul pornind de la pasiunea mea pentru gătit și nevoia de a găsi ustensile de calitate și pe piața din România, de-atunci am crescut și continuăm să creștem într-o categorie de piață în plină dezvoltare, care se bucură de tot mai multă simpatie și interes. Din ce în ce mai multe persoane sunt atrase de cooking. Gătitul nu mai este o simplă necesitate, ci a devenit, pentru mulți, o pasiune, un tool de dezvoltare personală sau chiar o direcție de reorientare profesională. KitchenShop este alături de aceste persoane, pentru a le face experiența cât mai plăcută, prin varietatea de produse de calitate pe care le oferim”, a declarat Laurențiu Ilie, Director General și proprietar KitchenShop.

În acest moment, la 10 ani de la lansare, reţeaua KitchenShop numără 18 unităţi fizice: 17 magazine operate în cele mai mari oraşe din România, toate localizate în malluri şi centre comerciale, plus magazinul din Mammut Mall din Budapesta.

KitchenShop comercializează o gamă largă de vase pentru gătit, ustensile și acesorii pentru bucătărie, dar și produse pentru servirea mesei și a băuturilor, de la branduri consacrate precum: KitchenAid, Zwilling J.A. Henckels, Emile Henry, SodaStream și AMT. Cele mai apreciate produse din portofoliu sunt aparatele SodaStream pentru prepararea sifonului acasă, produsele germane BRITA pentru filtrarea apei de la robinet și legendarul mixer multifuncțional KitchenAid Artisan – cel recunoscut drept ”#1 mixer brand in the world”, care împlinește anul acesta 100 de ani.

Cu ocazia aniversării a 10 ani de la inaugurarea primului magazin, KitchenShop lansează și website-ul gătesc.ro. Acesta este o platformă online care vine în sprijinul bucătarilor amatori și profesioniști, oferindu-le acces la rețete culinare testate și atent selectate, precum și șansa de a câștiga bani în schimbul publicării propriilor rețete.

În 2019, KitchenShop își extinde portofoliul de branduri partenere cu Veritable – brand franțuzesc, cu produse din categoria ”smart home”. Planurile pentru acest an vizează, de asemenea, dezvoltarea magazinului online www.kitchenshop.ro, în linie cu cerințele e-commerce-ului modern și extinderea rețelei de magazine fizice, atât în țară, cât și în Ungaria și alte țări vecine cu România. Astfel, KitchenShop pregătește deschiderea unui al doilea magazin în Budapesta, a unui magazin în Craiova și a unui al doilea magazin atât în Timișoara, cât și în Cluj-Napoca.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments