30.7 C
Cluj-Napoca
miercuri, iulie 17, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURIElectroglobal a implementat în cadrul spitalului Regina Maria din Cluj-Napoca un sistem...

Electroglobal a implementat în cadrul spitalului Regina Maria din Cluj-Napoca un sistem de iluminat inteligient dezvoltând astfel un mediu care facilitează vindecarea (P)


Radu Ciorba – director general ELECTROGLOBAL

”Iluminatul joaca un rol important în cadrul serviciilor medicale iar cu ajutorul celei mai recente tehnolgii LED am reușit să creăm o atmosferă caldă pentru pacienți și un mediu de lucru dinamic pentru personal. Cu ajutorul soluțiilor noastre vom îmbunătății mediul de îngrijire medical, vom reduce costurile economisind energia și vom spori eficiența operatională.” a declarat Radu Ciorba, directorul general ELECTROGLOBAL.

DESPRE REGINA MARIA – BENEFICIARUL FINAL

După 10 ani de prezență pe piața serviciilor medicale din Cluj-Napoca, Rețeaua de sănătate Regina Maria finalizează primul spital privat cu servicii integrate din oraș. Spitalul, a cărui construcție a început în aprilie 2017, reprezintă cea mai mare investiție a rețelei de sănătate din țară.

DETALILE PROIECTULUI:

  • Obiectivul proiectului: elaborarea unei soluţii de iluminat avand ca scop pe de o parte îmbunătățirea conditiilor pacienților, iar pe de alta parte cresterea capacitatii personalului de a oferi servicii de calitate superioară.
  • Soluţia oferită: furnizarea unei solutii tehnice care sa fie în conformitate cu standardele unei unități spitalicesti, utilizand corpuri de iluminat cu cea mai recenta tehnologie LED, cu un sistem de iluminat unic, cu efecte demonstrate ştiinţific, folosind iluminatul inovator pentru a facilita un somn sănătos, a diminua anxietatea şi a binedispune pacienţii şi personalul. 
  • Perioada de implementare: 2018
  • Produse folosite: Philips, Gama CORELINE


BENEFICIILE IMPLEMENTĂRII SISTEMULUI DE ILUMINAT Philips LED Coreline:

  • Până la 50% economie la factura de curent pentru iluminat, în comparație cu un sistem de iluminat cu corpuri de iluminat clasice.
  • Respectarea standardelor în vigoare.
  • Calitatea superioară a luminii ceea ce duce la creșterea productivității și a siguranței la locul de muncă.
  • Reducerea substanţială a emisiilor de CO2 în atmosferă.
  • Costuri de mentenanță minime.
  • Durată mare de funcţionare-instalaţia permite peste 50.000 ore de funcţionare, cu diminuarea fluxului luminos până la 20%.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments