Marty Restaurants, cel mai mare lanţ de restaurante din Cluj-Napoca, controlat de antreprenorul Marcelus Suciu, a inaugurat un nou restaurant, în Piața Muzeului. Ineditul vine din aspectul localului, care se aseamănă cu o seră, cu plante amplasate în zona tavanului și a peretelui de piatră. Multe dintre fructe sau legumele uscate folosite la băuturi și mâncăruri se află la vedere, precum și ingredientele (plante aromatice, piper colorat).
”Dragostea noastră pentru frumos și bucate alese nu cunoaște limite, iar cea mai mare bucurie este să împărtășim această dragoste cu tine. Pășește cu inima deschisă în noul nostru restaurant și fii fără griji, pentru că în orice loc privești, vei avea ceva de văzut. Suntem mândri și recunoscători pentru șansa ce ni s-a dat și de abia așteptăm să te avem la noi în casă”, au transmis reprezentanții Marty Restaurants, într-o postare pe facebook.
Marty este un lanț de restaurante cu specific italian-american, cu încasări în 2017 de 12 mil. euro. Banii pentru investiţiile lui Suciu provin din trei surse: credite, investiţii proprii (profit) şi investiţii externe la care contribuie anumiţi parteneri. Antreprenorul clujean a dezvoltat şi lanţul de cafenele Narcoffee, care funcţionează şi în sistem de franciză. Pe lângă acestea, Marcelus Suciu a fondat o academia culinară – Şcoala de Ospitalitate Transilvania, care pregăteşte viitorii bucătari, ospătari sau barmani.
Cine este omul ”Marty Restaurants”
Marcelus Suciu a plecat în SUA în 1992, când avea doar 15 ani, cu planuri de a-şi petrece un semestru în străinătate. Acel semestru s-a transformat în 8 ani, timp în care a lucrat în IT şi şi-a finalizat studiile, iar când s-a întors în România a intrat în industria HoReCa.
Sursa Foto: Facebook