web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Metro Systems a lansat Tech’N Trade în Cluj-Napoca: Ne interesează telentele din Cluj care pot să construiască soluţii digitale de retail

Metro Systems a lansat Tech’N Trade în Cluj-Napoca: Ne interesează telentele din Cluj care pot să construiască soluţii digitale de retail

Metro Systems, compania locală care gestionează infrastructura de IT a grupului german de comerţ Metro, a lansat un concept nou pe piaţa IT din Cluj-Napoca – Tech’N Trade.

Acesta se axează pe trei direcţii strategice: Tech’n Trade Lab – fabrica de dezvoltare software, Tech’n Trade Hub – generator de idei pentru companiile start-up care inovează în industria de retail şi Tech’n Trade Club – centrul de evenimente IT cu focus pe tehnologia în retail şi spaţiul exclusiv dedicat creşterii unei comunităţi de IT Tech’N Trade (Technology in Trade).

”Pe lângă birourile pe care le avem deja în Bucureşti şi Braşov, principalul motiv pentru care Tech’N Trade a început să prindă viaţă a fost dorinţa companiei de a apela la categoria tânără de talente cu idei dinamice din regiunea Cluj şi să construiască soluţii digitale de retail pentru viitor. Ne-am dorit să aducem un concept nou pe piaţa de IT din Cluj-Napoca – un oraş smart, care este într-o continuă dezvoltare”, a declarat Jürgen Boekholt, managing director în cadrul Metro Systems România.

Compania, înfiinţată în urmă cu peste 14 ani, oferă soluţii IT care acoperă întregul lanţ de valori al afacerii de retail, constând în aplicaţii de management a bunurilor şi logisticii, soluţii de management al relaţiilor cu clienţii, aplicaţii de check-out şi e-commerce, soluţii de raportare şi data warehouse, servicii de administrare de baze de date, de sistem şi de reţea.

Cele trei direcţii strategice ale Tech’N Trade acoperă o gamă largă de nevoi ale comunităţii IT din Cluj-Napoca. Tech’n Trade Lab se învârte in jurul centrului de dezvoltare al companiei şi oferă un spaţiu de lucru inovator destinat echipei Metro Systems Cluj-Napoca. Spaţiul de lucru dispune de tehnologii avansate pentru susţinerea ideilor noi şi încurajarea metodelor inovatoare de lucru în echipă. Pe scurt, este un spaţiu care susţine conceptul de ”smart-working”, gândit ca un mediu versatil ce se poate adapta uşor nevoilor angajaţilor.

Tech’n Trade Hub este un co-working space în care cei de la Metro Systems România îşi propun să creeze un incubator si generator de idei destinat start-up-urilor din zona de retail-tech. Spaţiul a fost conceput pentru a fi un hub care permite interacţiunea reală a angajaţilor cu antreprenorii şi accelerează transformarea culturală într-un mediu de lucru complet inovator, pregătit să susţină orice idee sau proiect despre Tech’N Trade (Technology in Trade).  Clubul Tech’n Trade este o platformă de inspiraţie care îi încurajează pe pasionaţii de IT să-şi împărtăşească cunoştinţele cu toţi cei interesaţi. În acest spaţiu se vor organiza sesiuni de lucru, evenimente, concursuri sau meet-ups.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW