-1.3 C
Cluj-Napoca
luni, decembrie 4, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALItalienii de la Monza intră pe piața medicală clujeană cu un spital...

Italienii de la Monza intră pe piața medicală clujeană cu un spital de cardiologie de peste 5 mil. euro

Spitalul Monza, parte a grupului italian Policlini­co di Monza, Centrele Ares și CardioTeam au deschis in Cluj-Napoca, pe strada Republicii nr. 8, un spital privat de cardiologie, o investiție de peste 5 milioane de euro, din care aproximativ 1.7 milioane de euro reprezintă dotările medicale.

Spitalul va funcționa în parteneriat cu medici de elită din Cluj și din țară. Printre primii medici cooptați în echipă se numără dr. Ștefan Moț, prof. dr. Radu Căpâlneanu, dr. Adela Șerban, dr. Horia Roșianu, dr. Călin Homorodean, dr. Marius Andronache și dr. Radu Roșu.

Spitalul Monza-Ares Cluj-Napoca va oferi servicii de cardiologie clinică și intervențională, beneficiând, pentru început, de expertiza a opt medici cardiologi cu specializare în cardiologie intervențională, cinci electrofiziologi, zece cardiologi clinicieni, 24 de asistente și personal auxiliar.

”După șapte ani de cardiologie în România, înțelegem că cel mai important este să fim cât mai aproape de pacient, cu metode moderne de diagnostic și soluții eficiente de tratament. Pacienții care vin la Spitalul Monza și la Centrele Ares în București merită să aibă aceleași servicii de calitate mai aproape de casă. Misiunea noastră este să le oferim această garanție. Suntem prezenți acum cu centrele Monza-ARES la Constanța și la Cluj. În curând vom fi și la Pitești”, a spus Iulian Pleșcan, directorul Spitalului Monza-Ares.

Întins pe o suprafață de 2500 de metri pătrați, pe trei niveluri, spitalul are în prezent două săli de angiografie unde se poate efectua toată gama de servicii cardiologice pentru bolile coronariene, bolile structurale, precum și pentru cele vasculare neurologice sau periferice, cinci rezerve cu câte două paturi, o sală post-anestezie cu cinci paturi și opt cabinete medicale pentru consultații clinice. Clădirea – monument istoric – situată pe strada Republicii nr. 8, a fost reamenajată sustenabil și beneficiază de iluminat led și o parcare cu 14 locuri complet automatizată.

Investiția de la Cluj Napoca este parte a planului de dezvoltare din cadrul parteneriatului dintre Spitalul Monza și Centrele Ares care implică deschiderea mai multor centre regionale de cardiologie intervențională în țară, precum și extinderea rețelei de clinici axate pe investigații și diagnostic cardiovascular Ritmico.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments