28.7 C
Cluj-Napoca
miercuri, iunie 19, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALGigantul american Microsoft a închiriat un spaţiu de birouri de 1.200 mp...

Gigantul american Microsoft a închiriat un spaţiu de birouri de 1.200 mp în ansamblul Openville Timişoara

Gigantul american Microsoft, unul dintre cei mai mari furnizori de software, servicii şi echipamente de IT la nivel global, a închiriat un spaţiu de birouri de 1.200 mp în ansamblul Openville Timişoara, dezvoltat de compania imobiliară Iulius, controlată de omul de afaceri Iulian Dascălu.

Openville, proiect care integrează actualul Iulius Mall Timişoara şi se află în plin proces de construcţie, va reprezenta cel mai mare proiect de tip mixt din vestul ţării şi principala atracţie de business, shopping şi loisirdin regiune. Biroul Microsoft din Timişoara este parte a centrului global de Customer Service and Support al Microsoft şi include o echipă de specialiști IT ce se dezvoltă pe plan local, de la an la an, începând cu 2012.

”Centrul de inginerie şi suport din România este strategic pentru Microsoft, am construit o echipă puternică ce deserveşte clienţii din regiunea EMEA pe tehnologii cloud, dar şi on premise. Asigurarea unui spaţiu de lucru ergonomic, tehnologizat şi adaptat nevoilor moderne este parte integrantă din strategia noastră de angajator, Timişoara fiind primul oraş unde ne mutăm într-un spaţiu amenajat în conformitate cu cel mai recent design language al Microsoft, urmând ca la sfârşitul anului 2020 să consolidăm activitatea din Bucureşti într-un sediu nou”, a declarat Adrian Purcărea, Director Support Engineering EMEA şi Site Lead Romania.

UBC 1 are 12 niveluri, o suprafaţă de 13.000 mp închiriabili şi a fost dată în folosinţă la finele anului 2017. Aceasta are acces direct spre Iulius Mall Timişoara. Proiectul Openville va fi realizat în două faze, iar prima sa etapă, aflată în curs de finalizare, va include: 47.000 mp de adiţionali de retail, 50.000 mp de spaţii office în operare (clădirile UBC 1, UBC 2, UBC 3) şi alţi 52.000 mp în construcţie (clădirea UBC 0), un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto şi aproximativ 4.070 de locuri de parcare.

După cele două clădiri office finalizate în 2017, în Openville se lucrează la alte două imobile de birouri. UBC 3 are o suprafaţă de 19.000 mp închiriabili şi va fi finalizată în luna martie. UBC 0 va dispune de 52.000 mp şi va fi cea mai înaltă clădire de birouri din România (155 metri, 27 pagina2din 2de etaje). În paralel, se lucrează la noile spaţii de retail, la o parcare subterană şi la tunelul auto. Proiectul Openville este realizat de companiile Iulius şi Atterbury Europe, reprezentând o investiţie estimată la peste 220 milioane de euro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments