web analytics
Sunteți aici

Business-ul familiei Timofte din Cluj a crescut anul trecut cu 60%

Grupul de companii Transilvania Construcţii, deţinut de familia Timofte din Cluj, a finalizat anul 2018 cu o cifră de afaceri consolidată de peste 40,8 mil. lei, mai mult cu 60,5% faţă de anul anterior, potrivit raportului financiar preliminar transmis de companie Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Grupul Transilvania Construc­ţii a raportat pentru 2018 un profit net de aproape 5,2 mil. lei, de la o pierdere de 1,4 mil. lei înregistrată în anul precedent. Profitul operaţional a urcat la 10,11 mil. lei, rezultat mai mult decât dublu com­pa­rativ cu un câştig operaţional de 4,97 mil. lei în anul precedent.

La finalul anului trecut, activele grupului se situau la 256,4 mil. lei, cu 7,5% mai mari decât valoarea activelor în decembrie 2017, de 238,44 mil. lei. Din grupul Transilvania Construcţii fac parte: Transilvania Construcţii (în calitate de companie mamă a grupului), Novis Plaza, Melisa Prod şi ABC Facility Management. Transilvania Construcţii a dezvoltat în Cluj-Napoca clădirea de birouri Novis Plaza Office, complexul Dorobanţi Residence şi Parcul Logistic Transilvania.

Principalii acţionari ai grupului sunt Andrei Timofte, cu o participaţie de 59,07%, şi Mircea Timofte, cu un pachet de 35,64% din acţiuni. Titlurile Transilvania Construcţii au fost tranzacţionate cel mai recent la un preţ de 74 lei/ uni­tate, ce conferă companiei o valoare de piaţă de 59,18 milioane de lei.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW