web analytics
Sunteți aici

Polonezii de la Smyk deschid magazin pentru copii la Baia Mare

Grupul polonez Smyk, specializat în vânzarea de produse pentru copii, va deschide un nou magazin la Baia Mare, potrivit unui comunicat al companiei. Smyk este prezent pe piaţa românească din 2009, retailerul activând în Bucureşti şi în alte oraşe mari ca Timişoara, Constanţa sau Oradea.

”Baia Mare este unul dintre oraşele mari din România, un oraş dinamic în care ne-am dorit să fim prezenţi de mult timp şi ne bucurăm că în 2019 putem inaugura primul magazin Smyk All For Kids aici. Acesta este cel de-al treilea magazin deschis într-un retail park, după Oradea şi Bistriţa”, a spus Sorin Stancu, managerul general al Smyk All for Kids România.

Magazinul de la Baia Mare va avea o suprafaţă de 450 de metri pătraţi, iar gama de produse include de la articole de îmbrăcăminte, până la accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu Cool Club, dar şi cărucioare, scaune de maşină, cosmetice.

În 2018, Smyk a deschis trei magazine în afara Bucureştiului, iar pentru 2019 vrea să ajungă la o reţea de 20 de magazine. Magazinele reţelei se găsesc în patru ţări sub brandul Smyk şi sub brandul Spiele Max în Germania. Doar în Polonia, compania are peste 160 de magazine, conform datelor publice. Grupul Smyk este controlat de fondul de investiţii Bridgepoint.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW