web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Gheorghe Falcă, primarul Aradului: Investim 35 de milioane de euro pentru reabilitarea zonei centrale a municipiului

Gheorghe Falcă, primarul Aradului: Investim 35 de milioane de euro pentru reabilitarea zonei centrale a municipiului

Primăria Arad demarează un amplu proiect de reabilitare a zonei centrale a municipiului, valoarea totală a lucrărilor ridicându-se la aproximativ 35 de milioane de euro, dintre care 10 mil. euro provin din fonduri ale municipalității, iar 25 mil. euro din fonduri europene. Durata de finalizare a lucrărilor este de doi ani.

”În urmă cu 12 ani, într-o parte începeam, în altă parte finalizam reabilitarea zonei centrale. De atunci, pe tot traseul nu au fost decât intervenții minimale. La fel, în 2003-2004 s-au finalizat trotuarele. Și în cazul acestei lucrări, nu au fost decât intervenții minime, ulterior. Pe de altă parte, nu trebuie să uităm, că pe Bulevardul Revoluției, canalizarea a fost finalizată acum 110 ani, iar apa a fost introdusă în 1970. La fel discutăm de canalizarea din Vlaicu, terminată în 1980 și apa de pe Iuliu Maniu și Renașterii, care a fost introdusă în 1970”, a spus Gheorghe Falcă, primarul Aradului.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW