20.7 C
Cluj-Napoca
miercuri, iulie 24, 2024
Google search engine
AcasăLOCURI DE MUNCĂBosch angajează 150 de tehnicieni-operatori la roboţi industriali pentru fabrica din Jucu,...

Bosch angajează 150 de tehnicieni-operatori la roboţi industriali pentru fabrica din Jucu, Cluj

Compania Robert Bosch caută în prezent 150 de oameni pentru joburi de tehnicieni-operatori la roboţi industriali, fară experienţă, pentru fabrica de componente auto din localitatea Jucu, judeţul Cluj, potrivit ANOFM (Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă).

Bosch a investit în România aproximativ 453 milioane de lei (circa 100 mil. euro) în 2017, în special în dezvoltarea unităţilor de producţie pentru soluţii de mobilitate din Cluj şi Blaj. Fabrica de componente auto electronice din Cluj şi-a mărit capacitatea de producţie şi portofoliul de produse pentru a satisface cererea clienţilor. În această unitate de producţie, Bosch fabrică din 2014 printre altele unităţi de control electronic pentru airbag, pentru sisteme de camere multiple şi asistenţă la condus, dar şi sisteme electronice care sporesc siguranţa rutieră şi confortul şoferilor.

În octombrie 2017, Bosch a inaugurat un centru de training în cadrul fabricii, dedicat pregătirii elevilor în sistemul de învăţământ dual, dar şi dezvoltării profesionale continue a angajaţilor săi. Investiţia în noua clădire cu o suprafaţă de 4.400 de metri pătraţi şi cu săli de instruire moderne a fost de aproximativ 6 milioane de euro.

Grupul Bosch a încheiat anul fiscal 2017 pe piaţa locală cu vânzări consolidate în valoare de 1,9 miliarde de lei (416 milioane de euro), ceea ce reprezintă o creştere puternică, de 26%, faţă de anul anterior. Vânzările totale nete de 4,2 miliarde de lei (931 milioane de euro), incluzând vânzările companiilor neconsolidate şi livrările interne către companiile afiliate, au înregistrat o creştere anuală de aproximativ 57 de procente.

Bosch şi-a extins permanent activităţile de cercetare şi dezvoltare în România începând cu 2013 şi a demarat anul trecut construcţia propriului centru de inginerie la Cluj-Napoca. Compania va investi aproximativ 25 milioane de euro în acest proiect. Noua clădire, care va avea o suprafaţă de aproximativ 17.000 de metri pătraţi, va concentra, din 2019, activităţile desfăşurate anterior în mai multe din locuri din Cluj. Centrul R&D Bosch din Cluj dezvoltă produse de ultimă generaţie în ariile software, hardware şi mecanică, precum şi ingineria calităţii şi a fiabilităţii. Inginerii din cadrul Bosch lucrează la soluţii şi tehnologii pentru viitor, cum ar fi conducerea conectată, electrificată şi autonomă, care sporesc siguranţa şi confortul la volan şi pot salva vieţi, prevenind accidentele.

În ceea ce priveşte noile proiecte de investiţii şi dezvoltare, grupul german Bosch a anunţat că va investi 110 mil. euro într-o fabrică de maşini de spălat în localitatea Simeria, din judeţul Hunedoara. Investiţia va fi realizată de BSH Hausgeräte GmbH, o companie a grupului Bosch. Anul 2017 a fost unul extrem de bun pentru gigantul Bosch, realizându-se vânzări de 78,1 miliarde de euro la nivel de grup, în creştere cu 6,8% faţă de anul anterior.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments