web analytics
Sunteți aici

Dorel Goia de la Teraplast a ajuns la 46 de unităţi cu reţeaua de restaurante şi brutării La Casa

Lanţul de restaurante şi brutării La Casa, lansat pe piaţă în 2014 şi controlat de omul de afaceri Dorel Goia, acţionar majoritar al producătorului de materiale de construcţii Teraplast, a ajuns la 46 de unităţi, toate operate în zona Transilvaniei, mai exact în 13 oraşe din opt judeţe, scrie Ziarul Financiar.

”Nu mergem mai departe pentru că este greu de gestio­nat un astfel de business de la distanţă. Dacă ne în­de­părtăm apar problemele de aprovizionare şi logistică”, a declarat Dorel Goia, citat de ZF.

Restaurantele La Casa sunt amplasate în clădirile de birouri din zonă, pe când brutăriile sunt prezente în spaţii stradale. Astfel, din totalul celor 46 de unităţi, 11 sunt restaurante, iar restul de 35 sunt magazine-brutării ce vând produse de panificaţie, brutărie şi cofetărie.

Decizia de a lansa reţeaua de brutării şi restaurante a venit nu din pasiunea pentru domeniu, ci mai degrabă din nostalgie, a mai spus Goia. Mai exact, prima lui afacere, lansată în vara lui 1990, a fost o pizzerie, New Croco din Cluj Napoca. Aceasta funcţionează şi astăzi.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW