web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Bistriţenii de la DIMEX au dat lovitura: Compania controlată de familia Scurtu din Rebrişoara va reabilita sistemul rutier din Hunedoara pentru 60 mil. euro

Bistriţenii de la DIMEX au dat lovitura: Compania controlată de familia Scurtu din Rebrişoara va reabilita sistemul rutier din Hunedoara pentru 60 mil. euro

Compania DIMEX 2000 Company, controlată de antreprenorii Ioan
şi Neluţa Lucreţia Scurtu din Rebrişoara, judeţul Bistriţa-Năsăud,

a câștigat un contract de aproximatv 60 de milioane de euro pentru reabilitarea sistemului rutier din Hunedoara, scrie bistritabusiness.

Contractul, semnat în 14 noiembrie 2018 pe o perioadă de 4 ani, prevedere reabilitarea a 114 străzi și a 319 drumuri vicinale din municipiul Hunedoara. DIMEX in asociere cu Explan SRL au castigat recent un contract de peste 68 mil. lei (14,6 mil. euro), fără TVA, cu finanţarea prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) I, pentru reabilitarea a 27,4 km de drum în Ţara Lăpuşului (Maramureş).

Infiintata in anul 2000 DIMEX 2000 COMPANY ofera servicii si produse in constructia si intretinerea de drumuri si poduri, constructii civile si instalatii, producerea betoanelor industriale si rutiere, producerea mixturilor asfaltice, inchirierea utilajelor de constructii si comercializarea materialelor de constructii.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW