web analytics
Sunteți aici

Compania clujeană de IT Sensiolabs a fost preluată de francezii de la Trusted Objects

Compania franceză Trusted Objects, un furnizor de soluţii de securitate cibernetică pentru platforme de tip Internet of Things, a preluat integral, printr-o a doua tranzacţie, perfectată în luna ianuarie a acestui an, întreg pachetul de acţiuni al Sensiolabs SRL, companie parte din grupul de firme PitechPlus din Cluj-Napoca, conform unui document publicat în Monitorul Oficial şi consultat de Ziarul Financiar.

În luna decembrie a anului trecut francezii achiziţionaseră doar 4% din firmă, conform unui document publicat anterior în Monitorul Oficial. Odată cu această tranzacţie, Bogdan Herea şi Pitech Plus SRL au ieşit complet din acţionariatul Sensiolabs. Compania Sensiolabs, care are ca obiect principal de activitate dezvoltarea de software, a avut în 2017 afaceri de 91.000 de lei şi o pierdere de 15.212 lei.

Compania Pitech Plus, acţionarul majoritar al Sensiolabs, a avut în 2017 afaceri de 33,2 mil. lei, un profit net de 0,76 mil. lei şi un număr mediu de 234 de angajaţi. Acţionarul unic al Pitech Plus este Bogdan Herea, conform datelor de la Registrul Comerţului.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW