6.7 C
Cluj-Napoca
vineri, februarie 23, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALBistrițenii de la M.I.S. Grup vor furniza piatră spartă Companiei Națională de...

Bistrițenii de la M.I.S. Grup vor furniza piatră spartă Companiei Națională de Căi Ferate (CFR) pentru peste jumătate de milion de lei

Compania bistrițeană M.I.S. Grup, controlată de familia Iugan, va furniza piatră spartă Companiei Națională de Căi Ferate (CFR), la lucrări de reabilitare care vor avea loc în județul Iași, valoarea totală a contractului fiind de peste jumătate de milion de lei, potrivit bistritabusiness.ro.

Produsele ce urmează a fi furnizate de M.I.S. Grup sunt utilizate pe podurile metalice de cale ferată, pentru montarea liniei CF, având rol de menținere a căii pe pod în limitele toleranțelor prevăzute de reglementările în vigoare.

Compania M.I.S. Grup SRL s-a infiintat in anul 1999, cu scopul de a valorifica superior un segment din resursa locala de lemn disponibila. Incepand cu anul 2002, o parte din elementele de lemn din productia proprie au fost valorificate prin constructia de sarpante cu personalul si utilajele din dotarea firmei acesta fiind primul pas spre activitate de constructii. Trecerea de la lucrari de dulgherie, sarpante si structuri de lemn la constructii civile complexe si industriale a fost facuta pas cu pas pe parcursul a 15 ani.

Activitatea de expoatare forestiera desfasurata in aceeasi perioada implica constructia permanenta de drumuri forestiere de acces, in acest context, a fost dezvoltata o divizie de constructori de infrastructura care a facut trecerea de la constructia de drumuri forestiere in regie proprie la constructii de drumuri forestiere locale, drumuri comunale, poduri si amenajari hidrografice.

In istoricul activitatii, firma M.I.S. Grup are finalizate si predate 192 contracte de executie in constructii de diferite dimensiuni: constructii civile si industriale, constructii de drumuri si poduri, retele de apa si canal, amenajari hidrografice si iazuri de decantare.

M.I.S. Grup a dezvoltat o structura de personal si utilaje diversificata, capabila sa se plieze pe segmentele din constructii care au avut proiecte. In ultimii 10 ani au fost perioade in care au predominat constructiile civile dupa care contractele de infrastructura forestiera si stradala iar in ultimii doi ani au fost derulate contracte mari de infrastructura apa si canal si constructii din lemn in Franta , Italia si Belarus.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments