web analytics
Sunteți aici

Mazda: Deschidem un al doilea dealer în Cluj pentru a ţine pasul cu piaţa auto

Piaţa auto urmează tendinţele din imobiliare, iar creşterea economică a dus la un avans pe piaţa imobiliară în partea de vest a ţării şi vânzările de maşini urmează cursul. 

”În Cluj şi în toată partea de vest a ţării se observă o creştere accentuată a pieţei auto. Avem noi proiecte, noi investiţii atrase, iar încrederea oamenilor care trăiesc acolo este mai mare în viitor, motiv pentru care tot mai mulţi se gândesc fie să-şi cumpere o maşină nouă, fie să o schimbe pe cea pe care o au acum”, a spus Cristian Rigu, country manager la Mazda pentru România, citat de Ziarul Financiar.

Reţeaua din România a brandului nipon se va extinde în acest an cu două noi centre, unul în Bucureşti şi un al doilea la Cluj-Napoca, ambele pentru a acoperi cererea în creştere.

”Luna viitoare anunţăm un nou partener în Bucureşti şi încă o extindere a unui dealer existent în Cluj, unde în total vom avea doi parteneri. Potenţialul din vest este unul ridicat. Acum pe lângă dealerul existent vine şi ATP Motors, care mai are Mazda în Baia Mare şi Oradea”, a mai spus Cristian Rigu. 

ATP Exodus este unul dintre cei mai mari dealeri auto din România şi deţine showroomuri şi service-uri pentru Mercedes-Benz, Mazda, Opel, Suzuki, MAN şi Ford Trucks, alături de o divizie ce oferă servicii de transport şi comer­cia­lizare de piese auto pentru camioane. Activitatea ATP Exodus a început la mijlocul anilor ’90 şi a fost fonsată de băimăreanul Mircea Cirţ.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW