web analytics
Sunteți aici

Banca Transilvania în top 5 cei mai căutaţi angajatori din România în luna ianuarie

Banca Transilvania, a doua cea mai mare bancă locală, ocupă poziţia a cincea în topul celor mai căutaţi angajatori din România în luna ianuarie, cu 1.739 de aplicări, potrivit unui sondaj realizat de BestJobs.

Kaufland şi Rompetrol conduc în topul celor mai căutaţi angajatori din România în luna ianuarie, cu 3.182 aplicări, respectiv 2.697 de aplicări. Clasamentul este completat de Unilever (2.360 de aplicări), Oracle (2.062 de aplicări), Banca Transilvania (1.739 de aplicări), Grup Renault România (1.657 de aplicări), Alpha Bank (1.623 de aplicări), Raiffeisen Bank (1.598 de aplicări), Deichmann (1.569 de aplicări) şi Mega Image (1.552 de aplicări).

Cea mai mare parte dintre aceşti angajatori preferaţi au înregistrat şi candidaturi spontane, direct pe pagina lor de profil de pe BestJobs.eu, din partea candidaţilor care şi-ar dori să lucreze în cadrul companiei preferate, chiar dacă la momentul aplicării o poziţie potrivită profilului acestora nu era deschisă.

”În general, aceste companii se bucură de un brand de angajator puternic. Candidaţii îşi doresc să se angajeze acolo şi preiau iniţiativa. Aplică direct în pagina de profil a companiei, chiar dacă în acel moment nu este neapărat deschisă o poziţie care să-i vizeze. Astfel, candidaţii se asigură că CV-ul lor ajunge la companie, iar în eventualitatea în care apare o poziţie care îndeplineşte condiţiile de experienţă ale candidatului, acesta poate fi contactat direct de către companie”, spune Mădălina Dan, BestJobs Clients Manager.

Potrivit analizei, companiile cu cel mai bun brand de angajator în luna ianuarie au fost: A&D Pharma, cu 198 de aplicări spontane, First Bank şi Unilever, cu câte 181 de aplicări spontane, Kaufland, cu 180 de aplicări spontane, Sodexo, cu 176 aplicări spontane, Oracle, cu 147 aplicări spontane, Alka Trading, cu 133 de aplicări spontane, Rompetrol, cu 115 aplicări spontane, Grup Renault România, cu 111 aplicări spontane, şi Coca Cola HBC, cu 110 aplicări spontane.

Cele mai multe căutări de joburi au fost realizate în  domeniile transport – peste 36.000 de căutări, financiar contabil – peste 27.000 de căutări, inginerie – peste 19.000 de căutări, vânzări – peste 14.000 de căutări, resurse umane – peste 10.000 de căutări.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW