web analytics
Sunteți aici

Germanii de la Bosch angajează 137 de tehnicieni-operatori la roboţi industriali

Compania Robert Bosch are disponibile în prezent 137 de joburi pentru tehnicieni-ope­ratori la roboţi industriali, fără experienţă, potrivit ANOFM (Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă). Numărul angajaţilor Bosch din România a ajuns la aproximativ 6.500 la 31 decembrie 2017, reprezentând o creştere anuală de 36 de procente.

Grupul Bosch a încheiat anul fiscal 2017 pe piaţa locală cu vânzări consolidate în valoare de 1,9 miliarde de lei (416 milioane de euro), ceea ce reprezintă o creştere de 26% faţă de anul anterior. Vânzările totale nete de 4,2 miliarde de lei (931 milioane de euro), incluzând vânzările companiilor necon­so­lidate şi livrările interne către companiile afiliate, au înregistrat o creştere anuală de aproximativ 57 de procente.

Bosch a investit în România aproximativ 453 milioane de lei (circa 100 mil. euro) în 2017, în special în dezvoltarea unităţilor de producţie pentru soluţii de mobilitate din Cluj şi Blaj. Fabrica de componente auto electronice din Cluj şi-a mărit capacitatea de producţie şi portofoliul de produse pentru a satisface cererea clienţilor.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW