Producătorul şi distribuitorul de materiale pentru construcţii şi industrie Temad din Braşov, deţinut de omul de afaceri Florin Madar, a ajuns anul trecut la afaceri de 180 de milioane de lei (39 mil. euro), în creştere cu 12% faţă de anul anterior, scrie Ziarul Financiar.

”A fost un an foarte bun pentru Temad Co, al doilea an după 2009 cu o creştere a cifrei de afaceri double digits (de peste 10% – n. red.). Profitul a fost în scădere cu aproxi­mativ 10% faţă de 2017, din cauza creşterii salariilor şi a altor cheltuieli. Numărul de angajaţi a rămas la fel ca în 2017 – 247 de salariaţi”, a spus Florin Madar, directorul general Temad, citat de ZF.

Temad are un centru logistic şi în Cluj-Napoca, unde anul trecut a mai construit un depozit prin care şi-a triplat capacitatea de depozitare. Astfel, în prezent, capacitatea totală de depozitare este de circa 10.000 de metri pătraţi. Temad are o fabrică de sticlă în Braşov, construită în 2013, în urma unei investiţii de peste 1 mil. euro, şi cu o capacitate de producţie anuală de aproximativ 7 milioane de metri pătraţi. Temad distribuie materiale pentru hidroizolaţii, zugrăvit, amenajări interioare, finisaje, instalaţii, scule electrice, vopsele, lacuri, grunduri.

Articole similare

Lasă un răspuns