web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Grupul german de electrocasnice de lux Miele deschide showroom la Oradea

Grupul german de electrocasnice de lux Miele deschide showroom la Oradea

Retailerul german de electrocasnice de lux Miele are în plan deschiderea de noi locaţii proprii, prima dintre acestea urmând să fie în Oradea, în decursul acestui an, scrie Ziarul Financiar. Anul trecut Miele a inaugurat cel de-al patrulea showroom propriu de pe plan local, la Timişoara, după o investiţie de 150.000 de euro, rezultatele înregistrate fiind peste aşteptări.

Aspiratoarele au fost cele mai vândute produse Miele, cu 7.600 de unităţi achiziţionate de români în 2018, urmate de maşinile de spălat rufe şi de uscătoare, cu aproximativ 4.000 de unităţi vândute. O creştere de aproximativ 50% a vânzărilor s-a înregistrat şi pe segmentul de espressoare, clienţii din România achiziţionând anul trecut peste 650 de unităţi.

Compania a avut în 2018 cel mai bun an al său în România, cu o creştere de 35% a businessului, până la circa 8,5 milioane de euro, evoluţia pozitivă fiind înregistrată atât la nivel de volum cât şi de valoare, potrivit datelor companiei La nivel naţional, echipamentele Miele sunt comercializate în 70 de puncte de vânzare care cuprind showroom-uri proprii, magazine exclusive, magazine partenere şi online. Miele este cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice premium.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW