web analytics
Sunteți aici

Producătorul de scaune ergonomice Antares Cluj vede afaceri de 8,5 mil. euro în 2019

Producătorul de scaune ergo­no­mice pentru birou Antares România, sub­sidiara grupului ceh Antares, estimează pentru acest an afaceri de 8,5 mil. euro, în creştere cu aproximativ 10% faţă de 2018, potrivit Ziarului Financiar.

Antares a încheiat anul 2018 cu afaceri totale de aproximativ 7,7 mil. euro. Compania produce scaune ergonomice şi de conferinţe în Cluj-Napoca, Bu­cureşti, iar începând cu toamna anului 2017 şi în Remetea, judeţul Harghita.

”Obiectivul final pentru 2019 urmează să fie stabilit în scurt timp, dorim să luăm decizii importante pentru a ne putea concentra resursele şi energia într-un mod cât mai eficient şi să atingem cifra propusă pentru 2019, de 8,5 milioane de euro. Proiectele de investiţii în derulare cuprind extinderea şi modernizarea producţiei, dezvoltarea profesională a angajaţilor şi extinderea activităţii şi a serviciilor în Bucureşti. Această ultimă decizie are la bază numărul tot mai mare de clădiri de birouri construite în Capitală şi în zona limitrofă”, a declarat Laczkó Csaba, director general Antares România, citat de ZF.

Antares produce aproximativ 2.200 de scaune pe zi, din modelele cele mai simple, şi 120-140 de fotolii directoriale. Compania Antares România a fost înfiinţată în anul 1998 la Cluj-Napoca şi face parte din grupul Antares, care mai are filiale în Ungaria, Bulgaria, Cehia, Slovacia şi Serbia. Filiala din România şi-a început activitatea comercializând scaunele produse de grup, însă cu timpul Antares România şi-a dezvoltat şi o ramură de producţie. Compania a ajuns în prezent la 119 angajaţi şi caută în continuare oameni pentru extinderea producţiei. Acţionarii Antares România sunt Antares din Cehia cu 90% din acţiuni şi directorul general Laczkó Csaba, cu 10% din titluri.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW