20.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, iulie 13, 2024
Google search engine
AcasăLOCURI DE MUNCĂVisteon a închiriat 5.000 mp în clădirea ISHO Offices din Timișoara pentru...

Visteon a închiriat 5.000 mp în clădirea ISHO Offices din Timișoara pentru un centru de proiectare şi producţie de componente electronice de bord

Compania americană Visteon Corporation, specializată pe proiectarea şi producţia de componente electronice de bord, a închiriat 5.000 mp în clădrea de birouri ISHO, din Timişoara, şi deschide un nou centru de dezvoltare, care va ajunge până în 2020 la o echipă de 400 de profesionişti specializaţi în software, tehnologie şi automotive.

Activitatea centrului va fi orientată în principal pe dezvoltarea de software pentru produse electronice avansate – inclusiv clustere digitale, ecrane pentru informaţii şi entertainment – şi va sprijini dezvoltarea de noi tehnlogii pentru sistemele de conducere auto conectate şi autonome.

Biroul din Timişoara va funcţiona ca parte centrul european Visteon, care include de asemenea birourile de dezvoltare din Germania, Bulgaria, Franţa şi Marea Britanie. Cu sediul în Van Buren Township, Michigan, Visteon are aproximativ 10.000 de angajaţi în peste 40 de centre din 18 ţări. Visteon a înregistrat venituri de $3.15 miliarde în 2017.

”Timişoara este un hub performant care oferă o bază de talente cu abilităţi tehnice de cel mai înalt nivel. Timişoara, de asemenea, are un amplasament ideal ceea ce îi permite să fie conectată cu uşurinţă cu centrele de dezvoltare Vistoen din Europa şi să ofere sprijin clienţilor din regiune. Suntem entuziasmaţi să construim noua bază de talente Visteon din Timişoara, care va avea oportunitatea unică de a-şi pune amprenta pe direct formarea noului centru”, declară Mark Fosmoen, Vice-Preşedinte, customer engineering – Europe, Visteon.

Peste 50.000 mp de birouri şi 1.200 de apartamente

Centrul va contribui la creşterea Visteon cu clienţi precum BMW, Mercedes, Porsche, PSA şi Jaguar Land Rover. Proiectul ISHO, dezvoltat de omul de afaceri Ovidiu Şandor, va fi finalizat în 2021 şi va avea peste 1.200 de apartamente, peste 50.000 mp de birouri şi alte facilităţi şi servicii, incluzând un hotel internaţional de top, dar şi o zonă pietonală cu restaurante, cafenele, magazine de proximitate, centru bancar şi centru de servicii medicale.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments