11.7 C
Cluj-Napoca
vineri, februarie 23, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALDezvoltatorul austriac Immofinanz investeşte 20 mil. euro în modernizarea centrului comercial VIVO!...

Dezvoltatorul austriac Immofinanz investeşte 20 mil. euro în modernizarea centrului comercial VIVO! Cluj-Napoca

Dezvoltatorul austriac Immofinanz va investi anul acesta 20 de milioane de euro în modernizarea centrului comercial VIVO! Cluj-Napoca, potrivit site-ului actualdecluj.ro. Proiectul de modernizare include atât lansarea unor branduri noi şi unice în regiune, precum Peek&Cloppenburg, cât și extinderea unor magazine importante din centrul comercial clujean.

”Proiectul de renovare al VIVO! Cluj-Napoca reflectă promisiunea noastră de a oferi întotdeauna servicii de calitate chiriașilor noștri și de a ține pasul cu nevoile mereu în schimbare ale clienților. Spre finalul anului 2019, vizitatorii noștri se vor bucura la maximum de noua experiență de shopping din VIVO! Cluj-Napoca”, a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations Immofinanz România.

Proiectul de modernizare ce își propune să ofere o atmosferă contemporană, servicii premium și o calitate îmbunătăţită a vizitei clienților va fi implementat de către Immofinanz și CBRE România, administrator al proprietăţii.

”Suntem extrem de încântați să fim parte din acest proiect de mare anvergură. Mixul de chiriași al centrului comercial din inima Transilvaniei va fi actualizat și va oferi clienților o nouă perspectivă de shopping, unică pentru această regiune. Suntem convinși că proiectul de renovare va optimiza experiența de cumpărături a clienților”, a adăugat Luiza Moraru, Head of CEE Asset Services.

Deschis în 12 octombrie 2007, VIVO! Cluj-Napoca este cel mai mare complex multifuncțional, pe un singur nivel, din România. Acesta reprezintă un concept urban, ce urmăreşte să recreeze centrul unui oraș sub același acoperiș, creând astfel evadarea perfectă pentru locuitorii din Cluj-Napoca în timpul săptămânii, și pentru întreaga regiune, la final de săptămână. VIVO! a trecut printr-un proces de rebranding în noiembrie 2016 și printr-un proces de modernizare în 2017 ce a creat un aspect definit de conceptul ”Acasă departe de casă” pentru zona de restaurante, toalete și coridoare.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments