18.7 C
Cluj-Napoca
miercuri, iulie 24, 2024
Google search engine
AcasăLOCURI DE MUNCĂFabrica de rulmenţi Schaeffler din Braşov se apropie de 5.000 de angajaţi

Fabrica de rulmenţi Schaeffler din Braşov se apropie de 5.000 de angajaţi

Schaeffler România, subsidiară locală a grupului german Schaeffler, a ajuns la 4.800 de angajaţi în fabrica de rulmenţi din Cristian, judeţul Braşov, potrivit informaţiilor prezentate de companie la gala premiilor Schaeffler România, ediţia a 10-a, eveniment care a avut loc la finalul anului 2018.

Schaeffler pro­duce în fabrica din localitatea Cristian componente de tehnică liniară pentru industria de maşini-unelte, componente pentru industria de autovehicule şi rulmenţi de mari dimensiuni pentru diferite aplicaţii industriale. Activitatea companiei este direcţionată pe două sectoare principale – industrie şi automotive, iar clienţii sunt principalii producători din domeniul energiei eoliene, dar şi marii constructori din industria automobilului.

Fabrica de la Braşov livrează piese pentru toţi marii producători din industria auto şi din domeniul energiei eoliene. Fabrica Schaeffler din România este una dintre cele mai mari investiţii în capacităţi de producţie ale grupului german, investiţiile depăşind în cei 14 ani de activitate a companiei pragul de 500 de milioane de euro.

Compania Schaeffler România a avut în 2017 o cifră de afaceri de 1,98 mld. lei (433,5 mil. euro), în creştere cu peste 10% faţă de anul anterior şi un profit net de 58,2 mil. lei (12,7 mil. euro), mai mult cu peste 21% faţă de 2016, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.Numărul mediu de angajaţi ai companiei a ajuns în 2017 la 4.366 de oameni, potrivit datelor publice.

Vânzări de aproximativ 14 mld. euro la nivel de grup

Cu aproximativ 92.000 de angajaţi în întreaga lume, grupul Schaeffler a general în 2017 vânzări de aproximativ 14 mld. euro. Schaeffler este una dintre cele mai mari companii industriale din Europa, în proprietate familială. Grupul a dezvoltat o reţea mondială de locaţii de producţie, centre de cercetare şi dezvoltarea şi societăţi de vânzare în aproximativ 170 de locaţii, din 50 de ţări, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei. Acţionarii companiei la nivel global sunt Georg Schaeffler şi mama sa, Maria-Elisabeth Schaeffler.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments