web analytics
Sunteți aici

E.ON construieşte o centrală fotovoltaică de aproape 2 mil. euro pentru TeraPlast Bistriţa

Distribuitorul şi furnizorul de energie electrică şi de gaze naturale E.ON va construi o centrală fotovoltaică în parcul industrial TeraPlast de langa Bistriţa, valoarea investiţiei fiind estimată la 1,9 milioane de euro.

Proiectul include instalarea unor sisteme de energie solară pe acoperişul a treisprezece hale de producţie şi clădiri ale TeraPlast, care vor permite companiei să-şi genereze propria electricitate din surse regenerabile. Centralele fotovoltaice vor produce un total de până la 2.196 de ore Gigawatti (GWh) pe an, echivalentul a 11,45% din cerinţele totale de energie electrică ale TeraPlast.

Cele două companii iau în calcul extinderea proiectului şi în 2019, până la valoarea de 4 milioane de euro. Instalaţia aferentă centralei electrice fotovoltaice cuprinde un sistem de monitorizare prin intermediul căruia se pot supraveghea şi analiza starea şi rezultatele operaţionale, atât local cât şi de la distanţă. Sistemele de pe acoperişurile de pe piaţă au o putere nominală de maximum 1,936 kilowaţi (kWp).

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW