web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Tirrena Scavi construieşte centura de sud a Timişoarei pentru 58 mil. euro

Tirrena Scavi construieşte centura de sud a Timişoarei pentru 58 mil. euro

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a atribuit companiei italiene Tirrena Scavi SpA un contract de 272,4 mil. lei, fără TVA, (aproximativ 58 mil. euro) pentru proiectarea şi execuţia variantei de ocolire sud a municipiului Timişoara, în lungime totală de 25,69 km.

Durata de realizare a contractului este de 30 luni, din care 6 luni pentru activitatea de proiectare şi 24 de luni pentru execuţia lucrărilor, iar perioada de garanţie ofertată de antreprenorul câştigător este de 10 ani, se arată în comunicatul de presă al CNAIR. Finanţarea lucrărilor se face din fonduri europene nerambursabile.

”Traseul proiectului Varianta de ocolire Timişoara Sud se desfăşoară pe teritoriul administrativ al judeţului Timiş, pe raza municipiului Timişoara şi a localităţilor Sânmihaiu Român, Şag, Giroc, Moşniţa Nouă şi Ghiroda. Varianta de ocolire Timişoara Sud este tronsonul care completează varianta de ocolire a Timişoarei între piciorul rampei sud al podului peste canalul Bega şi nodul rutier km 549 plus 076 (pe DN6) de unde se desprinde Varianta de Nord existentă, închizând astfel, varianta de ocolire ce înconjoară întreg municipiul”, potrivit comunicatului de presă transmis de CNAIR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW