web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > De-a râsu’-plânsu’: Aplicaţia pentru înscrierea în programul Start-Up Nation 2018 se deschide în a treia zi de Crăciun

De-a râsu’-plânsu’: Aplicaţia pentru înscrierea în programul Start-Up Nation 2018 se deschide în a treia zi de Crăciun

Aplicaţia pentru înscrierea în programul Start-Up Nation 2018 se deschide joi, 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun, şi va fi accesibilă timp de 30 de zile lucrătoare. Antreprenorii pot accesa o finanţarea nerambursabilă de maxim 200.000 lei, care să acopere integral valoarea cheltuielilor eligibile (inclusiv TVA pentru societăţile neplătitoare) aferente proiectului.

Calcularea punctajului planului de afaceri se va face în timp real, conform grilei de evaluare. Punctajul minim pentru a fi acceptat de principiu în vederea verificării administrative şi a eligibilităţii este de 50 de puncte din maximum 100 de puncte posibile.

”Platforma informatică este pregătită pentru lansarea înscrierilor. Îi încurajez pe antreprenori să depună planuri de afaceri sustenabile şi să evalueze foarte corect numărul de locuri de muncă create, pentru că, atrag atenţia, punctajul încurajează achiziţia de echipamente tehnologice. Start-Up Nation va fi un program simplu şi intuitiv, cu mai puţină birocraţie. Antreprenorul trebuie să se ocupe de afacerea lui, nu să plimbe hârtii”, a declarat Ştefan-Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

Pot beneficia de prevederile Programului Start-Up Nation 2018 societăţile înfiinţate după data de 30 ianuarie 2017, care activează în domeniul producţiei, industriilor creative, serviciilor şi comerţului. Pentru a participa la program, societăţile trebuie să creeze cel puţin un loc de muncă cu normă întreagă pe perioadă nedeterminată şi să menţină locul de muncă ocupat cel puţin doi ani după finalizarea implementării proiectului. Testarea aplicaţiei electronice de înscriere în Programul Strat-Up Nation a avut loc în perioada 14 – 16 decembrie.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW