web analytics
Sunteți aici

Retailerului de încălţăminte Benvenuti a ajuns la o reţea locală de 55 de magazine

Retailerul de încălţăminte Benvenuti a deschis cel de-al treilea magazin din Oradea, în Lotus Retail Park, ajungând la o reţea locală de 55 de unităţi. Reţeaua Benvenuti deţine 55 de unităţi sub brandurile Benvenuti şi Enzo Bertini (magazine ce vând branduri de lux precum Karl Lagerfeld, Gant, Guess, Cavalli, Calvin Klein sau Enzo Bertini), potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei.

Producătorii italieni au o pondere de peste 80% din volumul de marfă din Benvenuti, dar compania are parteneriate şi cu câteva fabrici româneşti. Printre mărcile cele mai cunoscute prezente în magazinele Benvenuti sunt Enzo Bertini, Formenterra, Solo Donna, Pepe Jeans, Wrangler, Thezeus, Bradley, Steve Madden, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei.

Benvenuti a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 124,6 mil. lei (27,2 mil. euro), mai mult cu 19% faţă de anul anterior, arată datele de la Ministerul Finanţelor. Compania a încheiat anul trecut cu un profit net de aproximativ 7,9 mil. lei (1,7 mil. euro) şi cu un număr mediu de 407 angajaţi, potrivit mfinanţe.ro.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW