web analytics
Sunteți aici

Softiştii de la Visma vor să angajeze anul viitor 100 de oameni pentru birourile din Sibiu şi Timişoara

Visma Software România estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 89 milioane lei, cu aproape 30% mai mult decât în 2017, planurile companiei pentru 2019 vizând creşterea echipelor din Sibiu şi Timişoara, în paralel cu majorarea veniturilor cu minim 20%.

Compania de origine norvegiană are 450 de angajaţi în România, la Timişoara şi Sibiu, urmând să mai angajeze încă cel puţin 100 de oameni anul viitor

„Visma reprezintă o poveste de succes în lumea tehnologiei informaţiei. Cu toate problemele generate de lipsa predictibilităţii în sfera taxelor şi impozitelor, cât şi de lipsa de personal calificat, am reuşit să creştem organic an de an şi să ne consolidăm poziţia de lideri în industria de software. Sperăm ca 2019 să ne aducă şi deschiderea spre piaţa din România, până acum funcţionând doar ca centru de dezvoltare”, a declarat Sorin Rotariu, Managing Director Visma Software România.

Estimează majorarea profitului cu 29%

Pentru 2018, compania estimează şi majorarea cu 29% a profitului. Visma are o tradiţie de peste două decenii pe piaţa produselor software pentru automatizare şi gestionare din Europa. Portofoliul companiei include şi procese complementare POS, CRM, produse bancare şi produse de automatizare pentru plata online.

Compania norvegiană a intrat pe piaţa din România în 2006, odată cu deschiderea primului centru R&D la Timişoara. Un an mai târziu, Visma a devenit acţionarul firmei Multimedia Capital România, din Sibiu. În 2009, Visma Software Timişoara şi Visma Software Sibiu au fuzionat, devenind Visma Software România, o singură companie, cu sediu la Sibiu şi punct de lucru la Timişoara.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW