0.7 C
Cluj-Napoca
joi, decembrie 7, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALBrandul american de ceaiuri premium The Republic of Tea a intrat în...

Brandul american de ceaiuri premium The Republic of Tea a intrat în portofoliul Secom®

Secom, un business înfiinţat în urmă cu 27 de ani, specializat în importul şi distribuţia de  suplimente alimentare, a introdus în portofoliu marca americană de ceaiuri premium The Republic of Tea, cunoscută pentru calitatea superioară, selecția variată de arome, gustul delicios, dar și efectele benefice pe care ceaiurile le pot avea pentru sănătate. Un alt element definitoriu al brandului The Republic of Tea este prezentarea elegantă a produselor în cutii cilindrice metalice, reciclabile și reutilizabile, cu un design deosebit care pot fi oricând o variantă foarte distinsă de cadou pentru parteneri de afaceri sau apropiați.

Portofoliul Secom® include  24 de sortimente de ceai The Republic of Tea: 17 tipuri din plante, 4 tipuri de ceai verde, 2 sortimente de ceai negru și 1 sortiment de ceai alb, din care 9 variante sunt organice. Produsele The Republic of Tea provin din culturi de ceai diverse din întreaga lume, de la Munții Wuyi din China până la insulele din Sri Lanka. Aromele folosite sunt naturale și sunt obținute numai prin distilare cu abur, fără utilizarea de aditivi chimici sau conservanți. Ceaiurile The Republic of Tea sunt verificate și supuse celor mai riguroase procese de asigurare a calității, la nivelul culturii, înainte de expediere și din nou la sosirea ceaiului pe linia de ambalare, iar apoi pe tot parcursul procesului de producție. Totodată, ceaiurile sunt în permanență testate pentru controlarea reziduurilor de pesticide.

Ceaiurile sunt ambalate în cutii cilindrice din oțel care se închid etanș și sunt unele dintre cele mai reciclate ambalaje la nivel mondial.  Totodată, produsele The Republic of Tea sunt certificate BPA Free, care reprezintă garanția faptului că ambalajul respectiv nu conține BPA (Bisfenol A), substanță chimică ce imită activitatea, respectiv caracteristicile estrogenului, și care poate declanșa apariția anumitor afecțiuni. The Republic of Tea este membră a Ethical Tea Partnership, asociația non-profit a celor mai mari producători de ambalaje pentru ceai, care promovează responsabilitatea socială în comerțul internațional de ceai și aprovizionarea etică a ceaiului.

”Ne bucurăm să ne extindem portofoliul de ceaiuri cu un brand atât de apreciat la nivel internațional și cu care împărtășim preocuparea pentru calitate superioară. În prezent, oferim consumatorilor noștri peste 40 de sortimente de ceai premium din gamele TEALIA și The Republic of Tea, care sperăm nu doar să îi ajute să treacă mai ușor peste sezonul rece dar și, de ce nu, să transforme consumul de ceai dintr-un obicei sezonier într-unul  recurent. Este un gest atât de simplu, dar cu un impact atât de mare pentru sănătatea noastră”, a declarat Lucia Costea, Managing Partener Secom®.

Pentru toate livrările, materialul principal de ambalare este hârtia de ceai regenerată, suplimentată cu produse de ambalare 100% reciclabile. Materialele naturale folosite pentru ambalare nu numai că protejează ceaiul și permite The Republic of Tea să utilizeze cutii de transport mai mici, dar ajută și la economisirea combustibililor și reducerea nivelului de poluare rezultat în urma transportului.

Ceaiurile The Republic of Tea din portofoliul Secom sunt ambalate în cutii de 36 și repectiv 50 de plicuri, prezentare care asigură un raport corect între cantitate-calitate și prețul produselor și care oferă Secom® un avantaj competitiv, în contextul în care piața locală este dominată de cutii de 20 de plicuri.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments