23.7 C
Cluj-Napoca
duminică, mai 19, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURICompania IULIUS dezvoltă, la Timişoara, un pol regional de business

Compania IULIUS dezvoltă, la Timişoara, un pol regional de business

Companiile IULIUS şi Atterbury Europe investesc, la Timişoara, peste 220 milioane de euro în primul proiect mixt din vestul ţării. Ansamblul Openville, a cărui primă etapă se află în plin proces de realizare, integrează centrul comercial, pe care îl conectează la noi funcţiuni: un parc, săli de evenimente, restaurante şi cafenele tematice, branduri în premieră şi alte destinaţii derelaxare. Însă, cea mai mare pondere o vor avea spaţiile moderne de birouri, care vor forma polul de business al regiunii.

Cel mai mare oraş din vestul ţării se impune ca un jucător activ pe piața autohtonă de birouri clasa A. Peste 130.000 mp, în şapte clădiri, vor fi construiţi în zona din proximitatea Iulius Mall, în ansamblul mixt Openville Timişoara. Dintre acestea, în 2017 au fost finalizate două imobile sub brandul United Business Center (UBC), cu o suprafaţă totală de 31.000 mp, ambele 100% închiriate. O comunitate de ingineri IT s-a format în birourile din Openville, printre chiriași fiind companii multinaționale precum Intel, Ness Digital Engineering, Atos, Veoneer, ACI Worldwide, Bitdefender, Azets, Steadforce şi Flex România. Lista nu se oprește, dat fiind că cea de-a treia clădire de birouri, de 19.000 mp, va fi finalizată în curând, iar companiile NTT Data şi VismaSoftware vor lucra de aici.

Timişoara se va mândri cu cea mai înaltă clădire de birouri din România. UBC 0 va avea 27de etaje şi o înălţime de 155 de metri, urmând să surclaseze clădirea din Bucureşti care deţine acest titlu. Lucrările au început în primăvară, iar spaţiile office vor avea o suprafaţă totală de 52.000 mp închiriabili. Clădirea va îmbina spaţiile moderne de birouri cu cele de retail. Astfel, demisolul şi parterul vor fi dedicate magazinelor şi restaurantelor tematice, iar la etajul întâi se vor regăsi şapte săli pentru conferinţe şi evenimente.

Grădiniţă, fitness center, food court şi servicii, în acelaşi loc

Clădirile UBC oferă numeroase beneficii datorită vecinătăţii cu cel mai mare centru comercial din afara Capitalei. Aici, angajații au acces direct la peste 350 de magazine, food court, restaurante, fitness center şi cinema multiplex. În plus, găsesc numeroase servicii, de la instituții publice unde îşi pot face paşaportul şi permisul auto sau îşi pot plăti taxele, unități bancare, grădinițe și clinici medicale, până la saloane de înfrumusețare, curăţătorie şi agenții de turism.

Pe lângă economia de timp, beneficiile sunt și de ordin financiar. Angajații din Openville au la dispoziție un program de fidelizare, denumit ”Card Partener”, care le oferă, în orice zi sau perioadă a anului, discount-uri de până la 25%, la sute de operatori din Iulius Mall. În plus, odată cu finalizarea primei etape a proiectului Openville, angajații vor avea acces la o multitudine de alte facilități.

Aflat în plin proces de construcţie, proiectul Openville Timişoara va reprezenta principala atracție de business, shopping şi loisir din regiune. Acesta va include şapte clădiri de birouri clasa A, 450 de magazine, conceptul de cinema VIP, două centre de conferinţe şi evenimente cu 10 săli, precum şi o varietate de restaurante şi cafenele tematice, cu panoramă spre cel mai mare parc suspendatdin țară, creat de la zero.

După cele două clădiri office finalizate în anul 2017 (UBC 1 şi UBC 2), în ansamblul mixt se lucrează la alte două imobile office (UBC 3 şi UBC 0), la o suprafaţă suplimentară de retail de 47.000 mp, la o parcare subterană cu peste 580 de locuri şi la un tunel auto, care va fluidiza traficul din întregul areal.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments