6.7 C
Cluj-Napoca
joi, aprilie 18, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALClujenii de la AROBS au achiziţionat o firmă de monitorizare flotă din...

Clujenii de la AROBS au achiziţionat o firmă de monitorizare flotă din Ungaria

AROBS, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de soluţii de IT, o companie fondată şi condusă de antreprenorul clujean Voicu Oprean, a achiziţionat Skyshield Ungaria, o firma cu un portofoliu de 200 de clienți și 1200 vehicule monitorizate.

Cu o experiență de peste 7 ani în furnizarea de soluții de telematică și telemetrie pe piața din Ungaria, AROBS Pannonia se situează în top 10 în domeniul soluțiilor de optimizare a managementului de flotă auto, având cote de piață relevante, menționăm în mod special serviciile prestate către 80% din firmele de curierat din țara vecină.

Achiziția Skyshield vine în contextul identificării unor sinergii la nivel tehnic și operațional între cele două companii și a dorinței acestora de a furniza soluții cat mai complete și complexe pe piața ungară, unde deja produsul nostru – TrackGPS – este existent din 2011.

AROBS Pannonia este filiala AROBS Transilvania Software, care face astfel încă un pas spre a deveni unul dintre cei mai mari jucători pe piața de servicii de monitorizare auto din Europa Centrală și de Sud-Est.

”Continuăm strategia noastră de creștere prin achiziții, un proces început din 2013 prin integrarea mai multor jucători pe piața locală și regională. Aportul Skyshield, prin AROBS Pannonia, este mai mult decât favorabil. Ne păstrăm în continuare această direcție, de a identifica alte oportunități de achiziții în România și în Europa de Est, pentru a ajunge la peste 100.000 de mașini monitorizate în următorul an”, a spus Voicu Oprean, fondator & CEO AROBS.

Peste 800 de angajați și colaboratori

In cei peste 20 de ani de existență, AROBS a ajuns să dezvolte atât linia de produse proprii pentru piețele interne și internaționale (Optimall SFA, TrackGPS, Optimall WMS, Optimall Logistic etc), cât și să se specializeze în furnizarea de soluții în regim de outsourcing pentru industrii diverse precum Automotive, Travel & Hospitality, Life Sciences, Enterprise Applications. În acest moment, peste 800 de angajați și colaboratori activează în sediile AROBS din România – Cluj-Napoca, Tg. Mureș, Baia Mare, Arad, Suceava, Iași și București – la care se adaugă și filialele internaționale: Germania, Ungaria, Republica Moldova, Indonezia, Olanda și Belgia.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments