web analytics
Sunteți aici

Regina Maria şi-a recrutat director de la spitalul de recuperare Polaris din Cluj

Cristina Petruţ, care a fost director comercial al spitalului de recuperare Polaris din Cluj, o afacere a familiei Socea, este din noiembrie 2018 director regional corporate al Regina Maria Cluj şi se ocupă de dezvoltarea portofoliului regional de abonamente al reţelei private, scrie Ziarul Financiar.

Regina Maria, reţea deţinută de fondul de investiţii polonez Mid Europa, va inaugura pe 12 decembrie spitalul generalist pe care l-a construit la Cluj, după o investiţie de 15 milioane de euro.

Cristina Petruţ
Cristina Petruţ

”Responsabilitatea cea mai importantă este de a menţine un echilibru între nevoile clienţilor şi profitabilitatea liniei de business. Consolidarea relaţiilor cu clienţii din portofoliu, prin dezvoltarea unor parteneriate de lungă durată, prin asistenţă şi consultanţă, permite implementarea cu succes a strategiei comerciale”, a declarat Cristina Petruţ, citată de ZF.

Petruţ va coordona şi echipa comercială pentru a implementa strategia de vânzări. Printre obiectivele Cristinei Petruţ în cadrul Regina Maria se numără şi promovarea abonamentelor medicale către pacienţi, în contextul în care operatorul privat are peste 500.000 de abonamente în total şi vrea să crească numărul în următorii ani.

A lucrat opt ani pentru Banca Transilvania

Cristina Petruţ are experienţă în sistemul bancar, lucrând opt ani pentru Banca Transilvania, dar şi în coordonarea diviziei comerciale a spitalului Polaris din Cluj, unde a lucrat pentru patru ani, potrivit LinkedIn. Spitalul Polaris este condus de Tudor-Alexandru Socea, fiul lui Ioan Socea, un antreprenor cunoscut pentru afacerile din domeniul energiei, el punând în 1990 bazele EnergoBit.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW