web analytics
Sunteți aici

SAP recrutează 100 de oameni în Cluj-Napoca, Timişoara şi Bu­cu­reşti

Furnizorul german de soluţii software de business SAP a ajuns în prezent la un to­tal de 704 angajaţi în cele trei centre locale din Cluj-Napoca, Timişoara şi Bu­cu­reşti, şi con­ti­nuă recrută­rile, având în prezent circa 40 de poziţii deschise, potrivit Ziarului Financiar.

Pentru finalul anu­lui viitor, compa­nia ger­ma­nă are în plan să ajungă la circa 800 de angajaţi în toate cele trei centre din România.

”În Bucureşti avem 466 de anga­jaţi, în Timişoara 122, iar în Cluj-Na­poca 116. În principal am recrutat con­sul­tanţi pe tehnologie SAP, consultanţi de im­ple­mentare a soluţiilor SAP şi dez­vol­tatori software. Numărul de an­ga­jaţi este în continuă creştere. În pre­zent, avem deschise 40 de poziţii”, a spus Cristian Po­pescu, directorul ge­ne­ral al SAP România, citat de ZF.

Compania a avut anul trecut afa­ceri de 307 milioane lei (67,2 mil.euro), în creş­tere cu 20% fa­ţă de 2016, şi un pro­fit net de aproa­pe 94 mil. lei (20,5 mil. euro), plus 16%. SAP a câştigat anul acesta între 20 şi 30 de clienţi noi în România, la care se adaugă şi proiectele realizate pentru clienţii existenţi care şi-au actualizat

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW