web analytics
Sunteți aici

Foștii proprietari ai Delaco au cumpărat un restaurant oriental din centrul Clujului

Frații Tudor și Dragoș Comăniciu, foștii proprietari ai companiei Delaco, unul dintre principalii furnizori de produse lactate pentru marile rețele de magazine din România, au cumpărat restaurantul oriental Wok&Roll din centrul orașului Cluj-Napoca, care a atins afaceri de peste 1 milion de lei, dar funcționează pe pierdere de la înființare, din 2010, potrivit Profit.ro.

Cei doi frați Comăniciu au preluat afacerea, cumpărând o participație de 67%. Afacerea a fost preluată prin intermediul firmei Cartofisserie, cu care familia Comăniciu operează restaurante cu meniu bazat pe cartofi prăjiți. Restaurantul Wok&Roll era controlat de Dan Ardelean, Ciprian Farcaș și Vlad Cioară, cu câte 33,3%.

Frații Comăniciu sunt foștii proprietari ai companiei Delaco, unul dintre principalii furnizori de produse lactate pentru marile rețele de magazine din România, afacere vândută de aceștia în 2010 grupului francez Bongrain cu circa 10 milioane euro. În 2015, averea familiei Comăniciu era estimată la 17-19 milioane euro.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW