web analytics
Sunteți aici

Cel mai mare proprietar de malluri din România a inaugurat centrul comercial de 40 mil. euro din Satu Mare

NEPI Rockcastle, cel mai mare proprietar de malluri din România, a inaugurat în Satu Mare centrul comercial Shopping City, în urma unei investiţii de peste 40 milioane de euro.

Cel de-al 18-lea mall din portofoliul local al NEPI este dispus pe două niveluri şi are o suprafaţă totală închiriabilă de aproximativ 29.000 de metri pătraţi, din care retailerul francez Carrefour, cu afaceri de două miliarde de euro anul trecut în România, a închiriat o suprafaţă de 7.500 de metri pătraţi.

Pe terenul pe care NEPI a construit mallul a funcţionat în trecut o fabrică de mobilă, Sarmex, care a intrat în faliment. Valoarea totală a achiziţiei terenului din Satu Mare a fost de 8,8 mil. euro, potrivit datelor NEPI, iar preluarea s-a făcut pe durata unui an şi jumătate.

Centrul comercial găzduieşte 85 de spaţii comerciale, Altex, Banca Transilvania, Carrefour, CCC, Deichmann, LC Waikiki, Office Shoes, Noriel, Pepco, Sensiblu, sau Yves Rocher, numărându-se printre brandurile care au deschis magazine în incinta mallului din Satu Mare.

”Am dezvoltat acest proiect pornind de la nevoile locuitorilor din întreaga regiune şi am creat un mix adaptat de magazine, restaurante şi opţiuni de petrecere a timpului liber, ce credem că le va schimba în bine stilul de viaţă”, a spus Marius Barbu, Head of Asset Management NEPI Rockcastle.

Din portofoliul NEPI Rockcastle fac parte mai multe malluri, printre care Mega Mall, Promenada Mall, Shopping City Timişoara, City Park Constanţa, Ploieşti Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Shopping City Deva. NEPI deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 în Bucureşti, City Business Centre în Timişoara şi The Office în Cluj.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW