28.7 C
Cluj-Napoca
miercuri, iunie 19, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALNEPI Rockcastle inaugurează mallul de 40 mil. euro de la Satu Mare

NEPI Rockcastle inaugurează mallul de 40 mil. euro de la Satu Mare

Lucrările la Shopping City Satu Mare, o investiţie de peste 40 milioane euro derulată de investitorul imobiliar NEPI Rockcastle, au fost finalizate, iar centrul comercial va fi inaugurat pe 5 decembrie. Cel de-al 18-lea centru comercial din portofoliul românesc al NEPI, va avea o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 29.000 de metri pătraţi, dispusă pe două niveluri. 

Pe terenul pe care se ridică mallul a funcţionat în trecut o fabrică de mobilă, Sarmex. După intrarea com­paniei în faliment, afacerea familiei Marin şi Ileana Bli­dar s-a reorganizat într-o nouă companie, cu numele Sar­mexin, tot în Satu Mare, unde realizează mobilă de lux din lemn masiv.

Dintre cele 90 de branduri ce urmează să fie deschise, unele vor fi prezente pentru prima oară în regiune.  Ancora centrului comercial va fi hipermarketul Carrefour, primul din Satu Mare, iar galleria comercială va include magazine New Yorker, LC Waikiki, Douglas, Orsay, CCC,  Kenvelo, Office Shoes, Smyk, Noriel, Hervis, Intersport, Altex, Pepco, Kendra, Splendor, KFC, Animax, dm sau BSB.

Proiectul Shopping City Satu Mare se va dezvolta constant, astfel că, în viitorul apropiat, va găzdui o nouă premieră pentru România, sub forma unei soluţii de conectare a terasei exterioare cu zona de promenadă şi Centrul Vechi al oraşului, printr-o pasarelă peste râul Someş.

Dezvoltatorul sud-african mai are în lucru un proiect comerciale în Târgu-Mureş, o investiţie de 50 mil. euro, care urmează să fie finalizată în ultimul trimestru al anului viitor. Din portofoliul NEPI Rockcastle fac parte mai multe malluri, printre care Mega Mall, Promenada Mall, Shopping City Timişoara, City Park Constanţa, Ploieşti Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Shopping City Deva. NEPI deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 în Bucureşti, City Business Centre în Timişoara şi The Office în Cluj.

Mall de 40 mil. euro la Râmnicu Vâlcea

Anul trecut, dezvoltatorul sud-african a finalizat un proiect de 40 de milioane de euro în Râmnicu Vâlcea şi a inaugurat şi o extensie a mallului pe care îl avea deja în Galaţi. Dezvoltatorul sud-african NEPI este cel mai mare investitor din piaţa locală de real-estate, cu un portofoliu 1,8 miliarde de euro, potrivit unui raport publicat de companie în primul trimestru din acest an.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments